Vodafone

Vodafone Mobil Ödemeye Açma ve Kapama

Vodafone Mobil Ödemeye Açma ve Kapatma; Mobil ödeme imkanını son zamanlarda GSM şirketlerinden sıklıkla duymaktayız. Vodafone, kullanıcılarına farklı imkanlar yaratarak kolaylık sağlamaya devam ederken bu defa mobil ödeme imkanı sağlamaya başlamıştır. Mobil ödeme, bir mobil cihaz kullanılarak yapılan ödemeleri ifade etmektedir. Sürekli artan akıllı telefon kullanımı ile, tüketicilerin telefonla rahat bir şekilde ödeme yapabilmelerini sağlamak için geliştirilen mobil ödeme yöntemi, son yıllarda büyük bir gelişme göstererek giderek daha fazla tüketici tarafından tercih edilmektedir.

İnternette, mobil ödeme yöntemi ile alışveriş yapabileceğiniz çok çeşitli e-ticaret siteleri, uygulama marketler, oyun siteleri ve hatta restoran seçenekleri bulabilirsiniz. Peki, Vodafone kullanıcısıysanız, mobil ödemeye hattınızı nasıl açacaksınız? Ya da hattınızı mobil ödemeye kapatmak istiyorsanız, ne yapmanız gerekiyor? “Vodafone mobil ödemeye nasıl açılır?” diye merak ediyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz…

Vodafone Hat Fiyatları

Vodafone Mobil Ödeme Nasıl Kullanılır?

1 tıkla ve 1 SMS’le güvenli ve kolay alışveriş seçeneği sunan Vodafone mobil ödeme yöntemi, tüm bireysel Vodafone abonelerinin yararlanabileceği bir ödeme seçeneğidir.

Satın alma sayfasına geldiğinizde, belirtilen alana Vodafone GSM numaranızı girdikten sonra, cep telefonunuza gelen onay mesajını EVET yazarak cevaplamanız gerekmektedir.

Vodafone Mobil Ödeme Nerelerde Geçerli?

Vodafone hattınız ile pek çok farklı internet sayfasından alışveriş yapabilirsiniz. App Store, Google Play, Tıkla Gelsin, JOYGAME, Spotify, RIOTGAME adreslerinde ve bazı e-ticaret sitelerinde Vodafone hattınız ile mobil ödeme yöntemini kullanabilirsiniz.

Vodafone Mesaj ve SMS Engelleme

Vodafone Mobil Ödemeye Açma ve Kapatma

Hattınızı mobil ödemeye açmak istiyorsanız, MOBILODEME AC” yazıp 7878’e SMS gönderebilirsiniz. Mobil ödemeye açık olan hattınızı mobil ödemeye kapatmak isterseniz de “MOBILODEME KAPAT” yazıp 7878’e SMS gönderebilirsiniz. Mesaj gönderim ücretsizdir. Mobil ödemeye açmak için 7878’e SMS gönderdikten sonra size gelen onay mesajından sonra artık hattınızı mobil ödeme sayfalarında ödeme yapmak için kullanabilirsiniz.

Vodafone Mobil Ödeme Günlük ve Aylık Limiti Ne Kadar

Vodafone mobil ödeme günlük ve aylık belli limitleri bulunmaktadır. Tek Seferlik işlem limiti 150 TL’dir. Günlük işlem limiti 200 TL’dir. Aylık toplam işlem limiti 350 TL’dir. Vodafone mobil ödeme limiti ne zaman sıfırlanır sorusuna cevap vermek gerekirse limitler günlük ve aylık olarak belirtilmiştir. Günlük kullanım limiti 200 tl iken aylık toplam kullanım limiti ise 350 tl olarak belirtilmiştir ve limitler her ay sıfırlanır.

Vodafone Mobil Ödeme Nerelerde Geçerli

Gün geçtikçe bir çok kişinin tercih etmeye başladığı Vodafone mobil ödeme servisi kullanılan yerler arasında App Store servisi, Google Play store, Spotify, Ankakart, okey 1010, Trendyol ve bir çok  mağazada geçmektedir. Yeni üye mağaza sayısı her geçen gün artmaktadır.

Vodafone mobil ödeme bahis sitelerinde asla geçmez.

Vodafone Mobil Ödeme Bedava İnternet Kampanyası

Vodafone müşteri hatlarını mobil ödemeye açtıklarında Vodafone 1 GB bedava internet kazanmaktadırlar. Hattınızı mobil ödemeye açmak için;

  • Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak
  • 7878 kısa numarasına ücretsiz olarak MOBILODEME AC veya MOBILODEME KAPAT sms i ile talebini iletebilirsiniz.
  • Vodafone müşteri hizmetleri numarası olan 444 0 542 arayabilirsiniz.

Yukarıda yöntemlerden her hangi birini deneyerek sizde hemen 1 GB bedava internet kazanırsınız.

Vodafone Mobil Ödeme Hizmeti Ücretli Mi

Vodafone mobil ödeme servisi ücretli servislerden biridir. Vodafone Mobil Ödeme kullanımlarında 3 aylık olacak şekilde üyelik hizmet ücreti 3,99 TL olarak belirlenmiştir. Eğer vodafone mobil ödeme servisini kullanırsanız mutlaka faturalarınızı zamanında ödemeniz gereklidir. Geç ödeme 15 kadar kadar ceza ödemenize neden olur.

Vodafone mobil ödeme açma ve kapatma işlemi hakkında bilgi  vermeye çalıştım. Aklınıza takılan soruları yorum kısmına yazarak sorabilirsiniz.

 

Vodafone Mobil Ödemeyi Nasıl Açabilirsiniz?

MOBILODEME AC yazıp 7878 e kısa mesaj atmanız gerekmektedir.

Vodafone Hattını Mobil Ödemeye Açtığında Ne Kadar İnternet Kazanabilirsin?

Vodafone 1GB bedava internet kazanırsınız.

Vodafone Tarifenizde Kalan Kullanımları Nasıl Öğrenebilirsiniz?

OZET yazıp 7000 e göndererek öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu