Vodafone

Vodafone Bedava İnternet Kazanma Yolları

Vodafone Bedava İnternet Kazanma Yolları: Vodafone hat kullanıcıları paketlerinin yanı sıra bedava kullanım hakları da kazanabilmektedir. Bedava internet kazanmak isteyenler için Vodafone yine farklı kampanyalar sunmaktadır. Müşterilerine birden çok bedava internet paketi sunan, böylelikle ülkemizin en sevilen GSM operatörlerinden biri olmayı başaran Vodafone; hepsi birbirinden cazip bedava internet kazanma yolları ile popülerliğini sürdürmeye devam ediyor.

Öyle ki Vodafone kullanıcıları, özellikle interneti bittiği zamanlarda bedava internet paketlerini hatlarına tanımlayarak, internete kaldıkları yerden kesintisiz bir şekilde giriyor.

Bu yazımda tüm Vodafone kullanıcıları için kısaca Vodafone bedava internet paketi nasıl kazanılır? sorusunu yanıtlamaya, merak edilenler hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

Sürekli internet paketinizi aşıyor, bu yüzden ek paket almak zorunda kalıyorsanız, bu yazımızın tam da size göre olduğunu ifade edebilirim.

Peki, Vodafone bedava internet kazanma yöntemleri neler? Gelin, bu soruyu birlikte yanıtlamaya çalışalım:

Vodafone Bedava İnternet Kazanma Paketi 2023

Vodafone, kullanıcılarına bedava internet kazanabilmelerine olanak tanıyan birden çok yöntem sunuyor. İşte vodafone bedava internet kazanma yolları detaylı olarak yazımızda.

Bu yöntemlerin en popüler olanlarını yani en çok rağbet görenlerini aşağıdaki şekilde özetleyebilmemiz mümkün:

Vodafone Arama Dökümü Konuşma Dökümü Nasıl Çıkarılır?

Vodafone Yanımda Uygulaması ile Bedava İnternet Kazanma

Tüm Vodafone kullanıcıların internet yükleme, fatura ödeme vb. işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebildikleri Vodafone Yanımda Uygulaması; birden çok bedava internet kazanma yöntemleri ile müşterilerinin kalbini kazanmayı başarıyor.

Bedava internet paketi kazanabilmeniz için öncelikle mobil cihazlarınıza ‘Vodafone Yanımda’ uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

Haftanın neredeyse hemen hemen tüm günlerinde farklı hediyelerle gündemde kalmayı başaran bu uygulamanın en sevilen bedava internet kazanma yönteminin ise ‘Çarkıfelek’ olarak isimlendirilen ‘Bana Ne Var’ bölümü olduğunu ifade edebiliriz.

Bu bölüme tıkladığınız zaman karşınıza çıkan çarkı mobil cihazlarınız üzerinden çevirmeniz gerekiyor.

Çarkta kullanıcılara bedava internetin dışında bambaşka hediyeler de sunuluyor. Bu çarkı çevirdiğinizde 1 GB hatta 5GB bedava internet paketi bile kazanma şansınız bulunuyor.

Her pazartesi günü yenilenen bu kampanya; Vodafone kullanıcılarına her hafta başlangıcında yepyeni hediyeler kazanma fırsatı da tanıyor.

Henüz Vodafone Yanımda uygulamasını akıllı cihazlarınıza indirmediyseniz, en kısa sürede indirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Seviyorum İnterneti 3 GB Bedava İnternet Kampanyası

Vodafone kullanıcıların yararlanabilecekleri bu kampanya, aynı zamanda müşterilerine son derece eğlenceli bir zaman dilimi geçirebilme şansı tanıyor.

Bedava internet kazanma şansını yakalayabilmek adına yapmanız gereken tek şey; https://www.vodafone.com.tr/seviyoruminterneti/#/ linkini tıklamak ve Vodafone’un sizin için hazırladığı testi çözmek!

Bu testi başarı ile çözdüğünüzde Vodafone sizlere 3GB bedava internet sunuyor. Teste devam ettiğiniz takdirde ise tam 5 yıl boyunca geçerli olacak yıllık bedava internet paketi kazanma fırsatınız da bulunuyor.

Hemen yukarıda belirttiğimiz linki tıklayarak, sizler de anında 3GB internet kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Vodafone 4,5 SIM’e Geçenlere 5 GB Bedava İnternet

Vodafone, 4.5 G teknolojisini kullanmaya başlayan müşterilerine ‘4.5 G Kullan Kazan Kampanyası’ dahilinde 30 gün yani 1 ay boyunca kullanabilecekleri 5 GB bedava internet paketi sunuyor.

30 gün boyunca gönlünüzce kullanabileceğiniz 5 GB interneti 30 gün sonunda kullanamıyorsunuz. Yani 5GB internet yalnızca tek seferlik hattınıza tanımlanıyor.

Hala 4,5 G teknolojisi kullanmıyorsanız; size en yakın Vodafone mağazasına giderek, 4,5 G uyumlu sim kartınızı satın alabilirsiniz.

Vodafone Yanımda Arkadaşını Davet Et Kampanyası

Vodafone kullanıcısıysanız; bu uygulamayı henüz kullanmayan arkadaşlarınızı Vodafone Yanımda uygulamasını kullanmaya ikna etmeyi başardığınız takdirde 2 GB bedava internet paketi kazanabilirsiniz.

2 GB interneti kazanmak için yapmanız gereken tek şey ise uygulamadaki ‘Arkadaşını Davet Et’ butonuna tıklamak ve Vodafone kullanıcısı olan diğer arkadaşlarınıza davet linkini yollamak! Arkadaşınız linke tıklayıp, uygulamayı telefonuna indirdiğinde hattınıza tanımlanan bedava interneti hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz!

Üstelik uygulama tek seferlik bir bedava ile de sınırlı değil! Yeni bir arkadaşınız uygulamayı kullanmaya başladığında tekrar 2GB internet kazanma şansınız bulunuyor!

Bu uygulamanın sosyal yani onlarca arkadaşı bulunan kişiler için harika bir Vodafone bedava internet paketi kullanma yöntemi olduğunu söyleyebiliriz.

Vodafone Bedava İnternet Kazandıran Güncel Kampanyalar

Vodafone 15 GB Ücretsiz İnternet

Vodafone’un faturasız hat kullanıcılarına sunduğu bu bedava internet paketinden yararlanmak için Vodafone faturasız hat kullanmaya başlamanız gerekiyor.

Vodafone mağazasından faturasız hat aldıktan sonra aylık 5GB internet yani toplam 3 ay devam edecek olan 15 GB internet kazanıyorsunuz.

Yeni Hatta Hoş geldin hediyesinden yararlanmak istiyorsanız; hattınız kullanıma açıldıktan sonra ‘HEDİYE 5GB’ yazarak, 700’e göndermelisiniz. Üstelik Vodafone bu mesajınızdan ötürü sizden hiçbir şekilde ekstra bir mesaj bedeli talep etmiyor. Yani ücretsiz bir şekilde bu mesajı gönderebiliyorsunuz.

500 MB Vodafone Bedava İnternet Paketi

Vodafone, akıl tüpü tarifesi kullanan müşterilerine yılda 3 sefere mahsus olmak üzere 500 MB bedava internet sunuyor.

Şayet tarifeniz akıl küpüyse bu hediyelerden yararlanmak için ‘500 Yedek MB’ yazarak 3636’ya mesaj yollayabilirsiniz.

Vodafone Bedava İnternet 2023

Vodafone Yanımda Uygulamasını İndirenlere 1 GB Bedava İnternet

Vodafone Yanımda Uygulaması’nın daha fazla kişi tarafından kullanılmasını hedefleyen Vodafone; Google Play Store üzerinden uygulamayı indirenlere tek seferlik 1 GB internet armağan ediyor.

Bu hediyeyi hemen kullanabilmek için tek yapmanız gereken şey; uygulamaya giriş yapmak! Uygulamaya girmek için 7000’a S yazıp göndermeli ve Vodafone’dan size gönderilen şifreyi karşınızdaki ekranda çıkan butona tıklamalısınız!

Uygulamaya girer girmez, hattınıza tanımlanan 1 GB interneti 1 ay boyunca dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Vodafone Faturasız Aylık 2GB Bedava İnternet

Vodafone, faturalı hat kullanıcıların yanı sıra faturasız hat kullanan müşterilerine de bedava internet paketleri sunuyor.

Örneğin; aylık 35 TL ve üstü kontör yükleyen kişiler; aylık 2GB bedava internete girebiliyor.

2GB bedava interneti kullanmak isteyen Vodafone faturasız hat kullanıcıların ise ABONE SUPER 2GB yazdıktan hemen sonra 3636’a mesaj yollamaları gerekiyor.

Onay mesajının Vodafone tarafından size gönderilmesi sonrasında hattınıza tanımlanan 2GB bedava interneti bir ay boyunca gönlünüzce kullanabiliyorsunuz.

Vodafone Eba 6 GB Bedava İnternet

Vodafone bedava internet kampanyalarından biri olan eba 6 GB bedava internet faturalı ve faturasız bütün vodafone müşterileri için geçerlidir. Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitelerinden olan eba.gov.tr ve EBA uygulaması yönüne internet kullanımı bedava.

Her ay vodafone eba 6 GB bütün abonelerin hattına otomatik olarak yüklenecek ve EBA yönüne kullanımları ücretsiz olacaktır.

Vodafone Hediye İnternet Kazanma Yolları ve Güncel Kampanyalar

Vodafone E-Fatura’ya geçenlere özel 1 GB bedava internet paketi:

Vodafone’nun çevre dostu uygulamalarından biri olan E-Fatura; adresinize fatura gönderilmesi amacıyla binlerce ağacın katledilmesini önlemeye yönelik bu politikası doğrultusunda E-faturaya ya da SMS ile fatura uygulamasına geçen Vodafone kullanıcılarına tek seferlik 1GB bedava internet sunuyor.

Üstelik hiçbir ekstra ücret bile ödemeden E-faturaya kolaylıkla geçebiliyorsunuz. E-fatura kullanmaya başlayarak, oksijen kaynağımız olan ormanların ve ağaçların daha uzun süre yaşamasını desteklemek için hemen 7070’e EFATURA yazabilir ve kısa mesaj yollayabilirsiniz.

Bu yazımda kısaca en popüler ve en avantajlı Vodafone bedava internet paketlerini sizlerle paylaşmaya çalıştım.

Sizler de bedava paketleri takip ederek, ek internet paketine ekstra ücret ödemekten kurtulabilir, böylelikle tasarruf edebilirsiniz.

Vodafone Bedava 8 GB İnternet Kazanma Yolları

Vodafone Gani Paketleri İle 30 GB İnternet

Sizlere bu yazımızda vodafone bedava İnternet kazanma yolları ve kampanyaları hakkında güncel bilgileri vermeye çalıştım.

 

Vodafone Bedava İnternet Kazanmak İçin Hangi Uygulamayı Kullanmalıyız?

Vodafone bedava internet kazanmak ve size özel sürprizlerden haberdar olmak için Vodafone Yanımda Uygulamasını kullanabilirsiniz.

Vodafone Faturasız Hat Alanlara Ne Kadar Bedava İnternet Verilir?

Aylık 5GB internet yani toplam 3 ay boyunca toplamda 15GB bedava internet olacak şekilde hediye verilmektedir.

Faturalı Hat Neden Kapanır?

Bakiye yüklemesi yapılmadığı zaman kapanır.

3 Yorum

  1. faturasız olduğum halde hiç biri olmadı daha doğrusu bu mesaj hatalı diye cevap geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu