Turkcell

Turkcell Yaani Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell Yaani Bedava İnternet Kampanyası; Hat sahibi olmak isteyen kişiler özellikle çekim gücüne bakmakta ve interneti bol olan paketleri tercih etmektedir. Bu paketlerin yanı sıra bedava internet paketleri de ilgi çekmektedir. 

Turkcell yeniliklerine hız kesmeden devam etmektedir. TURKCELL’in kullanıcılarına sunduğu pek çok kampanya vardır. Bilinen bir kampanya ve uygulama da yaani arama motorudur. Turkcell Yaani hediye internet Kampanyası pek çok yerde, sloganlar ve reklamlar aracılığıyla oldukça iyi bir şekilde tanıtıldı. Yaani uygulaması aynı zamanda Türkiye’nin yerli Arama Motoru olma özelliğini de taşımaktadır. Yaani arama motoru yardımı ile internette istediğiniz herhangi bir şeyi bir tıkla istediğiniz anda kolay bir şekilde bulabilirsiniz. 

YAANİ uygulaması kendi Dilimizden Anlayan Türkiye’nin yerli Arama Motorunu sizde kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. TURKCELL’in yapmış oluğu YAANİ arama motorunu kullanmak için Turkcell’li olmanıza da gerek yok. Diğer operatör kullanıcıları da bu arama motorundan istediği şekilde faydalanabilirler. Yaani Uygulaması ile Haber, Teknoloji, Müzik ya da video siteleri gibi siteleri kolay bir şekilde ziyaret etme şansına sahipsiniz. 

TURKCELL geliştirmiş olduğu uygulamalarda çeşitli kampanyalar yapmaktadır.  Diğer uygulamalarında olmuş olduğu gibi yaani uygulaması da yeni çıktığı için bu uygulamayı yükleyen kullanıcılarına hediye internet hizmeti sunmaktadır. Fakat bu hediye interneti, yaani uygulamasını indiren tüm kullanıcılar değil yalnızca Turkcell aboneleri faydalanabilmektedir. 

Yaani, tüm operatör abonelerinin kullanabileceği bir arama motorudur. Yaani arama motoru uygulamasını tüm Android 4.1 ya da iOS 9 ve üzeri işletim sistemine sahip olan akıllı telefon kullanıcıları uygulamayı yükleyip kolay bir şekilde kullanabilirler.

Yaani uygulamasını, uygulama marketlerinden indiren ve uygulamayı açan kullanıcı 1 ay geçerli 1 GB data hediyesi kazanır. 1 GB data hediyesi sadece Yaani uygulaması içerisindeki kullanımlarda geçerlidir. 1 GB internet hediyesi kullanıcı, uygulamayı silmediği ve paketi iptal etmediği sürece kampanya süresi boyunca her ay yenilenecektir.

Turkcell Ek İnternet Paketi Nasıl Yapılır? Günlük, Haftalık ve Aylık Paketler

Yaani Uygulaması Nedir?

Turkcell’in geliştirmiş olduğu Yaani arama motoru, müşterilerin sanal ortamda gezinmelerini ve arama yapmalarına olanak sağlayan yerli bir arama motorudur. YAANİ arama motoru yerel içeriklere daha fazla önem vermektedir. YAANİ arama motoru kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre özel bir şekilde tasarlanmıştır.

Kullanıcıların internet ortamındaki bütün bilgilere erişimine ya da merak edilen bütün bilgilere ulaşmasına olanak sağlıyor. Bu özelliklerinin yanı sıra; Turkcell müşterileri, YAANİ uygulamasını cep telefonlarına indirdiği zaman ve uygulamayı aktif bir şekilde kullandığı zaman hediye internet kazanma şansına da sahip olurlar.

Turkcell Yaani uygulaması ile 2 GB hediye internet Nasıl Yapılır?

Yaani uygulamasını App Store ve Play Store üzerinden Yaani’yi indiren ve uygulamayı 1 defa çan tüm Turkcell faturalı ve faturasız hat sahiplerine 1 ay boyunca geçerli 1 GB bedava internet verilecektir. Yaani bedava internet kampanyası kapsamında uygulamayı telefondan silmedikçe her ay 1 GB bedava internet otomatik olarak yüklenecektir.

Turkcell BİP uygulaması üzerinden #SenYapDiye YaaniMail Kampanyası kapsamında yaanimail açan ve en az 3 tane e-posta gönderen tüm Turkcell aboneleri ek 1 GB bedava internet kazanacaklarıdr.

  • Yaani Uygulamasını App store ya da Google play’den kolaylıkla bulabilir ve ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.
  •  Yaani arama motorunu kullanarak yapacağınız aramalar sonucunda ulaştığınız arama sonuçlarını gösteren sayfa, Turkcell mobil hat kullanıcıları için ücretsizdir. ( Müzik ve Haritalar bölümü hariç ) Fakat arama sonucunda çıkan sayfalara giriş yaptığınız zaman internete düşer.
  • Turkcell mobil hat kullanıcıları Yaani arama motorunu cep telefonlarına ilk kez yükledikleri zaman 1 haftalık 1 GB hediye internet paketi kazanırlar.
  • Kullanıcının Bu Hediye paketini kazanması için daha önce Turkcell internet bağlantılarından (LTE – 3G – Edge – GPRS) sadece birini en az 1 kez kullanmış olması yeterlidir.

NOT: Bunların yanı sıra Turkcell mobil hat kullanıcıları, Yaani arama motorunu ayın en az 10 günü kullanmış olup aynı zamanda da en az 20 arama yaptıkları zaman, bir hafta geçerli olan her yerde kullanabileceği 1 GB hediye internet paketi daha kazanacaktır.

NOT: Turkcell mobil hat kullanıcıları bu şekilde toplamda 2 GB hediye internet kazanma şansına sahip olurlar.

Yaani arama motoru ile hem güvenli hem de gizli bir şekilde arama yapmak oldukça kolay. Turkcell Yaani arama motoru kampanyası Turkcell mobil hat kullanıcılarını hediye internet sahibi yaparak sevindirirken, bu uygulama sayesinde hem aradığınız bilgiye kolay bir şekilde ulaşabilir hem de hediye internete sahip olabilirsiniz.

Yaani arama motoru şuan sadece mobil cihazlarda çalışmaktadır. Şimdilik bilgisayar üzerinden arama yapma özelliği bulunuş olmasa da ilerleyen günlerde böyle bir özelliğe de sahip olabilir. Yaani arama motoru muhtemelen yeni yapılan bir uygulama olduğu için yani deneme amaçlı olduğu için sadece mobil cihazlara hizmet vermektedir.

Turkcell Yani Bedava İnternet

App Store ve Play Store üzerinden Yaani’yi indiren ve uygulamayı açan tüm Turkcell müşteri 1 ay boyunca geçerli 1 GB bedava internet kazanabilirler. Her ay boyunca tekrarlanan bu kampanyada yaani uygulaması telefondan silinmedikçe her ay 1 GB internet hattınıza tanımlanacaktır.

Sadece yaani arama motoru üzerinden kullanabileceğiniz bedava 1 GB uygulama silinmedikçe ve paket iptal edilmedikçe ücretsiz olarak kullanıma açık olacaktır.

Turkcell Bedava SMS Kampanyaları

Turkcell Yani 1 GB Bedava İnternet Nasıl Yapılır

Turkcell yani 1 GB bedava internet kampanyasından yararlanmak için App Store ve Play Store üzerinden Yaani’yi indiren ve uygulamayı açan tüm Turkcell müşterileri otomatik olarak katılmış sayılacaktır. Yaani bedava internet için her hangi bir SMS atmanıza gerek olmadığı gibi kampanya iptali işlemi de yapılmamaktadır. Eğer kampanya katılımı iptal etmek istiyorsanız uygulamayı silmeniz yeterlidir.

Turkcell yaani bedava internet veren uygulamalardan biridir. Hem 2 GB hediye olan bu uygulama ayrıca kullandığınız süre boyunca her ay 1 GB bedava internet vermektedir. Turkcell yaani hakkında aklınıza takılan soruları yorum kısmına yazarak sorabilirsiniz.

 

Turkcell Yaani Arama Motorunu Kimler Kullanabilir?

Turkcell yaani arama motoru sadece Turkcellilere özel değildir. Diğer operatör kullanıcıları da bu uygulamayı kullanabilirler.

Turkcell Bip Uygulaması Üzerinden Bedava İnternet Nasıl Kazanılır?

Turkcell Bip uygulamasına sahip müşteriler #SenYapDiye kampanya dahilinde yaanimail açan kişilere 1Gb bedava internet imkanı sunmaktadır. Ancak #SenYapDiye 3 tane e-posta göndermek gerekmektedir.

Turkcell 1 SMS Kaç TL?

1.11 TL sms ücretidir.

4 Yorum

  1. uygulamayı indirdim kullanmayacak başladım fakat hala yanide geçerli hediye 1gb gelmedi

  2. BENDE YAANİ KULLANIYORUM YAANİ’ye TEŞEKKÜR EDİYORUM İCLOUD PAROLAMI UNUTTUĞUM İÇİN BİP UYGULAMASINI İNDİREMİYORUM…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu