Türk Telekom

Türk Telekom Bedava SMS Nasıl Kazanılır?

Türk Telekom Bedava SMS Nasıl Kazanılır? Bedava SMS kazanma yollarını arayan Türk Telekom kullanıcılarına operatör çeşitli hediyeler vermektedir. GSM hizmeti sunan Türk Telekom günümüzde oldukça fazla  abonesi bulunan bir operatördür. Müşterilerine her daim hediye internet, sms ve konuşma paketleri sunarak, ülkemizin en popüler GSM operatörlerinden biri olmayı başaran Türk Telekom’un bedava sms paketlerinden sizler de yararlanmaya ne dersiniz?

Oldukça uygun fiyatlı olan tarifeleri ile ülkemizin en çok tercih edilen operatörleri listesinde ilk sıralarda bulunan Türk Telekom, abonelerine sunduğu hediye smsler ile onların her daim kalbini kazanmayı başarıyor.

Bu yazımızda Türk Telekom kullanıcıları için Türk Telekom bedava sms nasıl kazanılır? sorusunu yanıtlamak istiyoruz.

Türk Telekom Bedava SMS 2023

Bedava sms kazanabileceğiniz yani ücretsiz bir şekilde, tarifenize ve paketinize hiçbir şekilde yansımadan arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle doyasıya mesajlaşmanızı sağlayan bu yöntemlerden en cazip olanlarını aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

Türk Telekom Ramazan Bedava İnternet Kampanyası

Türk Telekom Ücretsiz Anlık Mesajlaşma Kampanyası

Türk Telekom kurumsal faturalı mobil hat sahibi olan herkesin yararlanabileceği bu kampanyadan Kontrollü Esnaf Dostu Tarifeler, Kontrollü Esnaf tarifeleri, Ortak Tarife vb. birtakım tarifelere üye olan kurumsal abonelerin dışında kalan diğer kurumsal abonelerin de yararlanma şansı bulunuyor.

Kampanyaya katılan kişiler, ücretsiz anlık sms hakkından hem yurtdışı hem de yurtiçi mesajlaşmalarda yararlanabiliyorlar.

Kampanyaya katılmak isteyen Türk Telekom faturalı kurumsal hat kullanıcıların telefonlarının mesajlaşma bölümüne girip, UCRETSİZ yazıp 5555’e kısa mesaj göndermeleri gerekiyor.

Aboneler; alternatif olarak 444 5 444 Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp, müşteri temsilcisine bağlanarak da kampanyaya kayıt olabiliyor.

Türk Telekom Selfy’den Anlık Mesajlaşma Kampanyası

Türk Telekom’un gençlere özel Selfy tarifelerinden birine abone olan faturalı ya da faturasız hat kullanıcılarının yararlanabileceği Selfy’den anlık mesajlaşma kampanyası; abonelerine ücretsiz bir şekilde yurtiçi ve yurtdışına mesaj gönderilme hakkı tanıyor.

Kampanyaya dahil olmak isteyen faturasız hat kullanıcılarının kampanya dahilindeki haklarını kullanabilmeleri için mutlaka 30 günde bir hatlarına 25 TL ve üzeri yükleme yapmaları gerekiyor.

1 GB ve üstü internet içeren herşey dahil paketine abone olan tüm Selfy’li faturalı hat kullanıcıları bu kampanyaya kolaylıkla katılabiliyor.

Kampanyaya katılmak isteyen Selfy abonelerinin ANLIK MESAJLAŞMA yazıp, 4545’e sms göndermeleri gerekiyor.

Türk Telekom Bedava SMS Kazanma

Türk Telekom’un Selfy abonelerine sunduğu bu harika kampanya; hattına her ay tek seferde 30 TL ve üstü yükleme yapan faturasız hat kullanıcılarına akşam 21.00 sabah 09.00 saatleri arasında ücretsiz bir şekilde mesajlaşabilme fırsatı tanıyor.

Aynı zamanda kampanyaya katılan gençler, bu saatler aralığında ücretsiz bir şekilde her yöne de konuşabiliyor.

Kampanyadan hemen yararlanmak isteyen Selfy abonelerinin GECE yazıp 4545’e mesaj yollamaları, bununla birlikte mesajdan önceki 48 saat içerisinde mutlaka hatlarına 30 TL ve üstü yükleme yapmış olmaları gerekiyor.

7-25 yaş aralığındaki faturasız hat kullanan Selfy aboneleri bu kampanyaya katılıp; arkadaşlarıyla sınırsız bir şekilde mesajlaşıp, konuşabilmenin keyfini çıkarıyor.

Türk Telekom Bedava Konuşma Kampanyası

Türk Telekom Bedava SMS Yapma

Türk Telekom; zaman zaman sunduğu bedava sms, internet ve konuşma paketlerinden anında yararlanmanın bir diğer yolu ise 5555’e deneme mesajı yollamaktan geçiyor.

5555’e mesaj attığınızda Türk Telekom; size bedava sms, internet ya da konuşma hediye ediyor.

Size hangi hediyenin armağan edileceği ise kullandığınız tarifeye ve paketinize göre değişiklik gösterebiliyor.

Türk Telekom bedava sms kazanmak istiyorsanız; hemen DENEME yazmalı ve 5555’e kısa mesaj yollamalısınız.

Lakin bu mesaj sonrasında bedava sms yerine diğer hediyelerden birinden de yararlanabileceğinizi hatırlatmak istiyoruz. Size iletilen onay ve bilgilendirme kapsamında hangi hediyeyi kullandığınızı öğrenebilir ve hediyenizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu yazımızda kısaca Türk Telekom ücretsiz sms 2023 nasıl kazanılır? sorusunu yanıtlamaya çalıştık.

Yukarıdaki yöntemlerden size ve tarifenize en uygun olanı tercih ederek, sizler de sevdiklerinizle dilediğiniz an gönlünüzce mesajlaşabilirsiniz.

 

Türk Telekom Selfy Anlık Mesajlaşma Kampanyasına Nasıl Katılabilirsiniz?

ANLIK MESAJLAŞMA yazarak 4545 e gönderip kampanyaya dahil olabilirsiniz.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Türk Telekom müşteri hizmetleri iletişim numarası 444 1 444 dür.

Türk Telekom Limitinde Duran 2 GB Paketi Kaç TL?

71 TL.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu