Turkcell

Turkcell Hediye Havuzu Nedir? 1 GB ve 5 GB İnternet Hediye

Turkcell Hediye Havuzu Nedir? 1GB ve 5GB İnternet Hediye; Bedava internet kampanyaları son zamanlarda daha da arttı. Turkcell de bedava internet kazandırmak için farklı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Turkcell hediye havuzu ile bedava internet, konuşma ve SMS kazanmanız mümkün. Turkcell hediye havuzuna giriş yaparak ücretsiz internet kazanmak için yapmanız gerekenler yazımızda.

Turkcell hesabım uygulaması olan Hemen Dijital Operatör Uygulaması üzerinden hesabınıza giriş yaparak ister günlük 1 GB yada 5 GB kazanın isterseniz kazandığınız ücretsiz GB sevdiklerinizle paylaşın. Turkcell hediye havuzunda kazandığınız hediyeleri görebileceğiniz gibi katılıp ücretsiz kazanabileceğiniz hediyeleri görebilirsiniz.

Turkcell hediye havuzu 2023 kampanyaları ve ücretsiz hediyeleriniz kazanmak oldukça basit. İşte hediye havuzu bedava internet, dakika ve sms kazanma yolları.

Turkcell Hediye Havuzu Nedir

Turkcell hediye havuzu Turkcell müşterilerinin hediye dakika, ,internet ve sms kazanmasını sağlayan dijital operatör uygulamasıdır. Turkcell bedava internet aramak yerine bu uygulama üzerinden hediyeleri görebilir ve size uygun hediyeleri anında kazanabilirsiniz.

Turkcell Dijital Operatör uygulamasını telefonunuza indirip giriş yaptığınızda hediye havuzunu görebilir ayrıca size özel kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.

Turkcell Faturalı Bedava İnternet Paketleri

Turkcell Hediye Havuzu Nasıl Yapılır

Turkcell hediye havuzuna girerek hediye kazanmak için Dijital Operatör Uygulaması üzerinden Hediye Havuzu’na giriş yapmanız gerekmektedir. Hediye havuzuna giriş yaptıktan sonra kazanabileceğiniz ve kazandığınız tüm hediyeleri tek sayfa üzerinden ayrıntılı olarak görebilirsin ayrıca ilerde kazanmak için katılabileceğiniz kampanyalar ve yarışmalarda bu sayfada ayrıntılı olarak sayfada gösterilmiştir.

Hediye havuzunda bulunan ücretsiz kampanyalardan dilediğine katılabilir ve bedava 1 GB, 5 GB  ücretsiz internetiniz hemen alabilirsiniz. İşte hediye havuzunda bulunan yarışmalar ve ücretsiz internet kampanyaları.

Turkcell Hediye Havuzu Bedava İnternet ve Dakika

  • Turkcell Hediye Havuzu Günlük 1 GB

Turkcell hediye havuzundan günlük 1 G internet kazanmak için BİP  sen yap diye kanalını takip ettikten sonra fizy üzerinden 25 şarkı dinledikten sonra günlük bedava 1 GB internet anında hattınıza yüklenecektir. Hediyeler haftalık olarak verilmektedir her hafta katılabilirsin

  • Turkcell Hediye Havuzu Haftalık 5 GB 

Turkcell faturalı hat sahipleri hediye havuzu otomatik ödeme talimatı verdiklerinde anında 5 GB ücretsiz internet kazanmaktadırlar.

  • Turkcell Hediye Havuzu Aylık 1 GB İnternet Hediye

Fizy premium’a katılan herkese aylık 1 GB internet. Fizy premium kayıt olduktan sonra hediye internet her ay hattınıza otomatik olarak yüklenecektir.

  • Turkcell Hediye Havuzu Sürpriz Nokta

Turkcell supriz noktaya gidenler ekstra internet, dakika ve sms kazanıyor Turkcell İletişi Merkezlerinde bulunan sürpriz nokta ile kazanmak oldukça kolay.

  • Turkcell Hediye Havuzu Joker Hediye Hakkı

Joker hediye hakkı genelde tarife değişikliği yapanlar verilen ekstra hediye internet hakkındır. Joker hakkınız var hediye GB kazabilirsiniz.

Turkcell GS Destek Paketi 1GB İnternet Hediye Kampanyası

  • Turkcell Hediye Havuzu Haftalık Sürpriz Hediye

Her hafata yapılan salla kazan ile hediye internet, dakika ve sms kazanmak isterseniz hediye havuzu üzerinden salla kazan yaparak sizlere birinden farklı hediyeleri alabilirsiniz.

  • Turkcell Hediye Havuzu Doğum Günü Hediyesi

Hediye havuzu üzerinden size doğum gününüzde hediye internet hakkı verilmektedir. Hediye havuzuna girdiğinizde doğum günü hediyeniz linkine tıklayarak hediyenizi alabilirsiniz.

Turkcell Hediye Havuzu Ücretli Mi

Turkcell hediye havuzu Turkcell kullanıcılarına sunulmuş ücretsiz bir uygulamadır. Hediye havuzunda bulunan hediyeler için sizden asla ücret talep edilmez.

Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları 2023

Hediye 1 GB Hediye Edilir Mi

Turkcell hediye havuzu üzerinden kazandığınız 1 GB internet kendiniz kullanabileceğiniz gibi sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. İlk defa hediye havuzuna giriş yapan herkese 1 gb bedava internet.

Turkcell hediye havuzu kampanyasına katılmak için Dijital Operatör uygulamasının son sürümünü kullanmanız gereklidir.

Turkcell Dijital Operatör uygulamasının android ve ios sürümleri online mağazalarda mevcut. Dijital Operatör android sürümünü buradan bedava indirebilirsiniz. Dijital Operatör ios sürümünü buradan ücretsiz indirebilirsiniz.

Sizlere bu yazımızda Turkcell hediye havuzu uygulaması hakkında bilgi vermeye çalıştım. Aklınıza takılan soruları yorum kısmına yazabilirsiniz.

 

Turkcell Hediye Havuzu Günlük mü Haftalık mı?

Turkcell hediye havuzu kampanyası haftalık olarak uygulanmaktadır.

Turkcell Hediye Havuzuna İlk Defa Giriş Yapan Ne Kazanır?

Turkcell hediye havuzuna ilk defa giriş yapanlar 1GB bedava internet kazanmaktadır.

Superonline Cayma Hakkı Kaç Gün İçerisinde Geçerlidir?

14 gün içerisinde

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu