Turkcell

Turkcell Bizce Nedir? Ücretli Mi? Bizce Bedava İnternet

Turkcell Bizce Nedir? Ücretli Mi? Bizce Bedava İnternet Kampanyası; Turkcell hemen hemen her kesime hitap eden kampanyalarına devam ediyor… Turkcell’in kadınlara yönelik olarak geliştirdiği uygulamalardan biri olan bizce günlük olarak yüklenen kuponları biriktirip bedava internet kazanmanızı sağlamaktadır.

Bedava internet kazandıran bizce ayrıca bir çok markadan indirim, hediye çeki ve sürpriz hediyeler de dağıtmaktadır. Kadınların dayanışmasına önem veren bizce ayrıca bir çok kadın ustayı rahatlıkla bulmanızı sağlarken sizin de eğitim alarak kadın usta olmanız sağlar.

El emeği göz nuru el işi ürünlerini satmanıza olanak tanıyan Turkcell bizce ayrıca mağaza açarak sizlere desteklemektedir. Kadınların yaşadığı bir çok soruna uzmanından cevap veren bizce ile aklınıza takılan sorulara rahatlıkla cevap bulabilirsiniz.

Bir çok kadının aktif olarak kullanmaya başladığı bizce bedava internet nasıl kazanılır? Bizce kupon biriktir ve Turkcell bizce nedir? sorularına bu yazımızda ayrıntılı olarak cevap vermeye çalışacağız.

İşte Turkcell Bizce hakkında detaylar;

Turkcell Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası

Turkcell Bizce Nedir?

Turkcell tarafından yayınlanan bizce kadınların daha aktif ve katılımcı olmasını sağlayan ve ekonomik anlamadan destekleyen uygulamalardan biridir. Kadınların sorularına cevap bulabileceği bizce ile evde ürettiği ürünleri satmasını sağladığı bizi kadınların eğitim alarak usta olmalarına olanak tanımaktadır.

Aktif olarak 1 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Turkcell bizce sadece Turkcell müşterilerinin değil tüm operatörlerinin kullanımına açıktır. Ancak kupon biriktirerek bedava internet sadece Turkcell abonelerine özeldir.

Turkcell Bizce Nasıl Kullanılır? Ne İşe Yarar

Turkcell bizce nasıl kullanılır sorusuna cevap vermek gerekirse uygulamayı Apple Store ve Google Play mağazadan ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Bizce uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra Turkcell müşterileri telefon numarasını yazarak hemen kullanmaya başlayabilir.

Eğer Turkcell müşterisi değilseniz uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra üye ol linkine tıklayarak sizden istenen bilgileri doldurmanız yeterlidir.

Turkcell bizce ne işe yarar sorusuna cevap gerekirse bir çok markadan özel indirimler, kampanyalar ve hediye sunan bizce ayrıca kadınların ilgisini çeken astroloji, ilham veren kadınlar, hamilelik ve daha bir çok konuda uzmanına soru sorabileceğiniz bölümlerden oluşmaktadır.

Ayrıca bizce bedava internet kazanmak için her gün giriş yaparak bizce kupon toparlaman yeterli. Biriken kuponlar ile dilediğin zaman hediye internet alabilirsin.

Turkcell Bizce Bedava İnternet

Turkcell bizceden bedava internet kazanmak için tek yapman gereken kural uygulamaya her gün giriş yapmaktır. Aktif olarak uygulamaya giriş yaparak kullananlar günlük olarak kazandıkları kuponları biriktirerek bedava internet kazanırlar.

Turkcell bizce uygulamasına günlük yüklenen kuponları toplayarak günlük ve haftalık bedava internet kazanırsınız. Yapılan son güncelleme ile beraber bizce uygulamasından daha az kupon biriktirerek bol bol internet kazanabilirsiniz.

Kupon biriktirerek kazanabileceğiniz bedava internet hediyeleri ise;

  • 7 Kupon – Günlük 2 GB
  • 15 Kupon – Günlük 5 GB
  • 30 Kupon – 3 Günlük 3 GB
  • 45 Kupon – Haftalık 1 GB
  • 60 Kupon – Haftalık 2 GB

Günlük sadece 1 tane kupon kazanırsınız. Uygulama içerisinde mutlaka kupon biriktir sayfasına girilmesi gereklidir. Belirli günlerde doğum günü yada kadınlar günüde ek kupon verilir.

Turkcell Lifebox Bedava İnternet Hediyesi

Turkcell Bizce’de Kupon Nasıl Biriktirilir

Turkcell bizceden kupon kazanmak ve biriktirmek için uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra kullanıcı girişi yaparak Bizce kupon biriktir kampanyası sayfasına giriş yapmanız gereklidir. Kupon biriktir sayfasına giriş yaptığınızda otomatik olarak günlük 1 tane kupon kazanırsınız.

Her gün düzenli olarak uygulamaya giriş yaptığınızda bedava internet almaya hak kazanırsınız.

Turkcell Bizce Uygulaması Ücretli Mi

Turkcell bizce uygulaması ücretli sorusu uygulamayı kullanmak isteyen bir çok kişi tarafından merak edilmektedir. Bizce uygulamasını telefonunuza indirmek tamamen ücretsizdir. Ayrıca uygulamaya kullanıcı girişi yaptığınızda asla hattınızdan her hangi bir ücret kesilmez.

İster faturalı olsun isterse faturasız tüm aboneler bizce uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilir.

Bizce Uygulamasına Nasıl Giriş Yapılır?

Bizce uygulamasına giriş yapmak için Turkcell aboneleri Hızlı Giriş linkine tıklamaları yeterlidir. Hızlı giriş ile giriş yaptığınızda cebinize gelen şifreyi onaylamanız yeterlidir. İlk defa giriş yapan Turkcell aboneleri 1 defaya mahsus ad soy ad ve doğum tarihini girmeleri gereklidir.

Turkcell müşteri olmayan kişiler ise uygulamayı indirdikten sonra üye değilsen kayıt ol linkine tıklayarak üyelik işlemini tamamlamaları gerekmektedir.

Turkcell Bizce Bizim Pazar Nedir

Turkcell bizce pazar kadınlar ekonomiye katkılarını desteklemek için kurulmuştur. Güvenli şekilde hem ürün satabileceğiniz hem de ürün alabileceğiniz bizce pazar ile bir çok el emeği ürünleri rahatlıkla bulabilirsiniz.

Bizce pazarda alışveriş yapabileceğiniz gibi dilerseniz mağaza aç linkine tıklayarak hemen mağaza açarak ürünlerinizi satmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell Vınn Wifi Modem Ayarları, Ara Yüzü ve Kurulumu

Bizce Mesleki Eğitimler

Bizce mesleki eğitim kadınların birer usta olması için çeşitli eğitimler vermektedir. Turkcell bizce usta kadınlar sayfasından usta kadın çağırabileceğiniz gibi eğitim alarak usta kadın olabilirsiniz.

Boya badana, tesisat, elektrik, ev temizliği, yoga, yazılım, web tasarım, apartman temizliği fotoğrafçı, makyaj, plates, pasta, börek dahil bir çok alanda eğitim alarak usta kadın olabilirsiniz. Eğer sizde hem para kazanmak hem de usta kadın olmak istiyorsanız uygulamaya giriş yapmanız ve eğitim al linkine tıklamanız yeterlidir.

Turkcell Bizce Hesap Silme Kapatma

Turkcell bizce hesap silme ve Turkcell bizce hesap kapatma sorusunu genelde Turkcell bizce uygulaması iptal etmek isteyenler tarafından sorulmaktadır. Bizce uygulamasını silmek ve kapatmak için uygulamayı telefonunuzdan silmeniz yeterlidir. İptal işlemi için herhangi başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Turkcell Bizce Hilesi ve Turkcell Bizce Kupon Hilesi Nasıl Yapılır?

Turkcell bizce hilesi yada Turkcell bizce kupon hilesi yapmak uygulamadan ban ve engel yemenize neden olabilir. Her hangi bir uygulama yükleyerek hile yapmak sistem tarafından kolaylık belirlenmektedir. Her hangi bir hilesi olamayan bizce uygulamasını düzenli olarak kullanarak hediyeler kazanabilirsiniz.

Turkcell Bizce Kullanıcı Yorumları

Turkcell bizce kullanıcı yorumlarını arasından en çok yapılan indirimler ve bedava internet kampanyası önde çıkmaktadır. Özellikle alışveriş için bim, a101 ve şok mağazalarından yapılan indirim ve İpragaz ile yapılan kampanyası bir çok kadın tarafından tercih edilmektedir.

Peki ya siz Turkcell bizce hakkında ne düşünüyorsunuz yorum kısmına yazarak diğer kullanıcılarımıza bilgi verebilirsiniz.

 

Turkcell Bizce Kodunu Nasıl Alabilirsiniz?

indirim kodu yazarak 2222 ye gönderebilirsiniz.

Turkcell Bizce Kuponu Sonraki Kampanya Dönemine Devreder mi?

Turkcell bizce kuponunu bulunduğunuz dönemde kullanabilirsiniz. Yani bir sonraki döneme devretmemektedir.

Turkcell 2023 Yılı Hat Ücreti Kaç TL?

400-500 TL arasındadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu