Turkcell

Turkcell Bastı Kaptı Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell Bastı Kaptı Bedava İnternet Kampanyası 2023; Ülkemizde abone sayısı en fazla olan ve her geçen gün de bu sayıya yenilerini ekleyen operatör, Turkcell dir. Turkcell bedava internet kazanmak isteyenler için kampanyalarını sürekli yenilemektedir. Her yıl düzenlediği kampanyaları ile müşterilerine hediyeler armağan ederek, onları şımartan ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya çalışan Turkcell’in en gözde kampanyalarından biri olan Bastı Kaptı Kampanyası ile tanışmaya ne dersiniz?

Yalnızca 26 yaş altı gençlerin katılabileceği bu kampanya ile Turkcell, kampanyaya katılan tüm gençlere her hafta farklı hediyeler dağıtıyor.

Gençler, kampanyaya katıldıkları takdirde hediye internet, popüler alışveriş sitelerinde geçerli indirim çekleri, Turkcell uygulamalarına özel hediye üyelik hakları vb. birbirinden güzel hediyeler kazanabiliyorlar.

Kampanyaya katılmak isteyen gençlerin ilk olarak GNÇ uygulamasını akıllı telefonlarına indirmeleri, uygulamada yer alan Bastı Kaptı menüsüne giriş yapmaları gerekiyor.

Bu yazımızda Turkcell Bastı Kaptı kampanyasına dair ayrıntılı bilgi edinmek isteyen Turkcell’li gençler için Bastı Kaçtı Nasıl Yapılır? Bastı Kaptı hediyeleri nelerdir? vb. soruları yanıtlamaya, konuya dair sizleri aydınlatmaya çalışacağız.

Turkcell Bedava İnternet Kazanma Yolları

GNÇ Bastı Kaptı Kampanyasına Nasıl Katılabilirsiniz?

Bastı Kaptı kampanyası kapsamında sunulan hediyeleri kazanmak isteyen 26 yaş altı yani 25 yaş ve altı GNÇ’li gençlerin kampanyaya katılabilmeleri için ilk olarak akıllı telefonlarına yükledikleri GNÇ uygulamasına Turkcell telefon numarası ve şifre bilgileri ile girmeleri gerekiyor.

Ardından uygulamadaki Bastı Kaptı bölümüne giriş yapan kişiler, kampanyaya katılma şansını elde etmiş oluyorlar.

Ancak kampanya dahilinde hediyenin hangi saatlerde verileceği de belirtilmiyor.

Hediyelerin dağıtıldığı saatler, Turkcell tarafından her hafta yeniden belirlenmekle birlikte bu saatlerde Bastı Kaptı bölümüne giren gençler, hediyeleri de kazanmış oluyorlar.

Kampanyaya gençler, sadece Pazartesi günleri katılabiliyorlar. Her Pazartesi, Bastı Kaptı uygulamasına belirli saatlerde sürpriz hediyeler yerleştiriliyor. Bu hediyeyi uygulamada gören kişilerin hediyeyi kazanabilmeleri için hediyenin üstüne basmaları gerekiyor.

Bazen de abonelerin birkaç sefer üst üste hediyeye basmaları gerekebiliyor. Kazanılan hediyeler ise her hafta farklılık gösterebiliyor.

Sizler de kampanyaya katılmak istiyorsanız, öncelikle GNÇ uygulamasını akıllı telefonunuza indirmelisiniz.

Turkcell Bastı Kaptı Nasıl Yapılır

Turkcell bastı kaptı kampanyasına katılmak için ilk olarak GNÇ uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. GNÇ uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra uygulamaya giriş yapmanız yeterlidir. Her hafta Pazartesi sürpriz saati yakalamak için GNÇ uygulaması içerisinde bulunan ’Bastı Kaptı’’ bölümüne gelip bastı kaptı yaparak hediyenizi alabilirsiniz.

Turkcell Challenge TV Bedava İnternet Kazan

Turkcell Bastı Kaptı Kampanyasına Kimler Katılabilir?

Gençlere özel olarak düzenlenen bu kampanyaya GNÇ uygulamasını kullanan, 26 yaş altındaki bireysel ya da kurumsal, faturalı ya da faturasız(Hazır Kartlı) bir hat kullanan tüm aktif ya da ses aboneleri katılabiliyorlar.

Hala GNÇ’li değilseniz GNÇ uygulamasını akıllı telefonunuza indirmenizi öneriyoruz!

Turkcell Bastı Kaptı Kampanyası Kapsamında Sunulan Hediyeler Neler?

Kampanya kapsamında hediye kazanan talihli kişilere verilen hediyeler, her hafta değişebiliyor.

Hediyelerin bir haftalık geçerlilik süresi bulunuyor. 1 hafta içerisinde kullanımı tamamlanmayan hediyeler, daha sonraki haftalara hiçbir şekilde devretmiyor.

Aynı zamanda kazanılan hediyeler, başkalarına yani 3. kişilere devredilemiyor.

Kazanılan hediyeler, yalnızca yurtiçi kullanımlarda geçerli oluyor.

Paket kapsamında gençlere sunulan hediyeler, Turkcell tarafından gönderilen bilgilendirme mesajını takiben kullanılmaya başlanabiliyor.

Haftalık 1GB, 2GB hediye internet faydası, D&R mağazalarında ve online D&R satış kanallarında sadece kitap alışverişlerinde geçerli olacak şekilde 25 TL hediye çeki, turkcell.com.tr sitesinde geçerli 200 TL ve üstü alışverişlere özel 50 TL indirim çeki, Hepsiburada 25 TL değerinde hediye çeki bu zamana kadar dağıtılan hediyeler arasında ilk sıralarda bulunuyorlar.

Hediyeler arasında faturalı GNÇ’lilere özel 3GB internet3 gün için 9TL ve faturasız GNÇ’lilere özel 1GB internet 2 gün için 3 TL kampanyası, 1 ay boyunca ücretsiz fizy Premium hediye kodu vb. oldukça cazip hediyeler de yer alıyor.

GNÇ Bastı Kaptı Saatleri

Daha önce de belirttiğimiz gibi Bastı Kaptı saatleri, her Pazartesi günü yenileniyor. Turkcell bastı kaptı saatleri ve Turkcell bastı kaptı saatleri kaçta saatleri bir çok kişi tarafından merak edilmektedir.

Turkcell sitesi ya da GNÇ uygulaması dahil hiçbir platformda hediye saatleri hakkında önceden bilgi verilmiyor. Zaten oyunun amacı baskı kaptı saatleri kaçta onu bulmak.

Hediyeleri yalnızca Turkcell tarafından belirlenen ve kimseyle paylaşılmayan belirli saatlerde Bastı Kaptı bölümüne giren kişiler, kazanabiliyor.

Yani kişinin Bastı Kaptı hediyesi kazanmasının tamamen şansına bağlı olduğunu söyleyebiliriz.

Hediyeler, Pazartesi günleri dağıtıldığından her Pazartesi günü her saat başında ve gün içerisinde sık sık GNÇ uygulamasına girip, Bastı Kaptı bölümüne göz atarak, hediye kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.

Bastı Kaptı Olmuyor

Turkcell GNÇ bastı kaptı kampanyası 26 yaş altındaki, IOS ve Android işletim sistemli, cihazına GNÇ uygulamasını indiren Turkcell faturalı ve Faturasız kullanıcılara özeldir. Eğer bastı kaptı yapamıyorsanız ve bastı kaptı olmuyorsa haftalık haklarınız yenilenmemiş olabilir. Bir diğer sorun ise güncel sürümün kullanılmamasıdır. Uygulamayı telefondan kaldırıp tekrar kurarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Bu yazımızda GNÇ Bastı Kaptı Nasıl Yapılır? GNÇ Bastı Kaptı Saatleri Ne Zaman? sorularını yanıtlamaya çalıştık.

Sizler de konuya dair her türlü soru ve görüşlerinizi yazımızın yorum kısmına yazabilir, önerilerinizi değerli takipçilerimizle paylaşabilirsiniz.

 

Turkcell Bastı Kaptı Hangi Uygulamada Bulunmaktadır?

Turkcell Bastı Kaptı GNÇ uygulaması içerisinde bulunmaktadır.

Turkcell Bastı Kaptı Hangi Günlerde Hediye Vermektedir?

Turkcell bastı kaptı Pazartesi günleri sürpriz hediyeler vermektedir.

Turkcell GNÇ için İstenilen Yaş Sınırı Nedir?

26 yaşın altı

3 Yorum

  1. Bedava internet @admin vodafone faturasızım lütfen @admin

    Dipnot: köyde yaşıyorum ve GSM dışında bir altyapı yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu