Turkcell

Turkcell 20 GB Bedava İnternet

Turkcell Tanışma Seti ile Hediye İnternet Kazan

Turkcell 20 GB bedava internet; Turkcell, abone sayısı diğer operatörlerden fazla olmasına rağmen yeni kampanyalarla daha fazla hedef kitleye sahip olmaya çalışmaktadır. BU nedenle Bedava internet kampanyaları ile sıkça tercih edilen operatörlerden biri Turkcell dir diyebiliriz. Turkcell’in bol GB tanışma seti kampanyasını duydunuz mu? Turkcell Hazır Kart’a yeni gelen müşterilere özel olarak ilk 4 haftalık her yöne 750 dakika + 250 SMS + 15 GB paket hakkının yanında 3 ay boyunca da Turkcell 20 GB bedava internet kazanabilirsiniz.

Turkcell Challenge TV Bedava İnternet Kazan

Turkcell 20 GB Bedava İnternet

Turkcell Hazır Kart hattı almak isteyen ve yeni Turkcell’li olmak isteyen bireysel müşteriler için özel olarak hazırlanan Bol GB Tanışma Seti Kampanyası başlatıldı! Bizce Kupon Turkcell Bedava İnternet kampanyası gibi çeşitli kampanyaları arasında yer alan bu kampanyaya katılarak avantajlarından yararlanmak isteyen kişiler,

Turkcell Bol GB Tanışma Seti alarak Turkcell Hazır Kart ailesine katılmaları durumunda, müşterilerin yeni aldığı hatlarında kullanmaları için, paketlerinden bağımsız olarak 28 gün boyunca kullanabileceğiniz her yöne 750 dakika konuşma + 250 SMS + 15 GB internet kullanım hediyesi ile kullanıma açılıyor.

Bunun yanında da hatlarını kullanmaya başladıktan sonra, 90 gün boyunca hattınıza aylık tek seferde 34 TL veya daha fazla tutarlarda TL yüklemesi yaparsanız veya 34 TL veya daha fazla tutarda Pos cihazları üzerinden paket satın aldığınız ayda, hattınızda kullanmak için ve 28 gün boyunca geçerli olacak şekilde 10 GB bedava internet hediye ediliyor.

Bu şekilde alabileceğiniz hediye interneti 30 gün içerisinde maksimum 1 kez ve kampanya süresi olarak belirlenen 90 gün içerisinde de maksimum 2 kez yararlanarak toplamda Turkcell 20 GB bedava internet kazanabilirsiniz.

destek hizmetleri dairesi başkanlığı | turkcell

Turkcell 20 GB Bedava İnternet Kampanya Katılım Şartları Neler?

Turkcell 20 GB bedava internet kampanyasından yararlanmanız için şu şartları yerine getirmeniz gerekiyor:

Yeni bir Turkcell Hazır Kart hattı almak,

Turkcell bireysel müşterisi olmak,

Bol GB Tanışma Seti kampanyası dahilinde belirlenen paketlerden birisini satın almak,

Hattınızı aldıktan sonra 90 gün içerisinde ve aralarında en az 30 gün olacak şekilde, hattınıza 2 kere, aylık tek seferde 34 TL veya daha fazla tutarlarda TL yüklemesi yapmak ya da 34 TL veya daha fazla tutarda Pos cihazları üzerinden paket satın almak gerekiyor.

Turkcell 3 GB Bedava İnternet

Turkcell Tanışma Seti

Dönem dönem başlattığı Turkcell Bedava İnternet kampanyaları arasına kattığı Tanışma Seti kampanyası ile hediye edilen 10 GB internet paketinden, 30 gün içerisinde sadece 1 kez, 90 gün içerisinde de 2 kez yararlanma şansına sahip olarak toplamda Turkcell 20 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Ayrıca bu hediye internet sadece yurt içinde yapacağınız internet kullanımlarınız için geçerli oluyor; yurt dışı kullanımlarınızı kapsamaz ve yurt dışı kullanımlarınızda kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Bununla beraber Turkcell Bedava İnternet kampanyası ile size verilen hediyeleri üçüncü kişilere transfer edemezsiniz. Burada hediye edilen paket içerisinde yer alan konuşma, SMS ve internet hediyesinin ticari amaçlı kötüye kullanımından şüphe edilmesi gibi bir durumda ise Turkcell ilgili numaraları kampanyadan çıkarma ve hatların kampanyaya katılım hakkını sınırlama hakkını her zaman saklı tutuyor.

Turkcell Hediye İnternet Kazan

Turkcell hediye 20 GB internet ile hattınıza tanımlanan 10 GB bedava interneti, 28 gün içinde kullanmamanız durumunda kalan kullanımlarınız bir sonraki döneme devretmez kayboluyor. Kampanya kapsamında size verilecek olan hediye internet paketinde, paket aşım durumunda ise kullanacağınız fazla internetler, tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.

Hattınızı kullanmaya başladığınız ilk 28 günlük dönem boyunca hediye edilen konuşma hediyesinin ücretlendirme periyodu 60sn üzerinden yapılırken, hediye internetlerin ücretlendirme periyodu da 100kb olarak belirlendi.

Bu kampanyaya katılarak elde edeceğiniz Turkcell hediye internet paket içeriğinde verilen hediye internetin tamamı kullanıldıktan sonra eğer hattınıza tanımlı olan ek bir internet paketinin yok ise paket içerisinde size verilen internet kullanım hakkınızın sonuna kadar yapacağınız internet kullanımlarınız, hattınızın Ön Ödemeli Paket Aşım Tarifesi üzerinden; paket süresi bittikten sonra internet paketiniz yenilenmediyse ve ek paketiniz de yok ise internet kullanımları Standart İnternet Tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Turkcell Bedava 20 GB İnternet Kampanyası

Turkcell 20 GB bedava internet kampanyasından yararlanmak için yeni bir Turkcell Hazır Kart hattı almanız gerekiyor. Bu paketi almak için göndereceğiniz başvuru SMS’ini ücretsiz olarak gönderebilir; isterseniz de size en yakın Turkcell İletişim Merkezi’ne giderek kampanyaya katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Turkcell tarafından paylaşılan bu kampanyaya katılmanız için yeni bir Turkcell Hazır Kart hattı almanız ve bireysel müşteri olmanız gerekiyor.

Turkcell 20 GB İnternet Kampanyası İçeriği Nedir?

Turkcell’den Bol GB Tanışma Seti alarak Turkcell Hazır Kart ailesine katılan bireysel müşterilerin hatları, 28 gün boyunca kullanabilecekleri her yöne 750 dakika konuşma + 250 SMS + tam 15 GB hediyesi ile açılıyor.

Başlatılan bu kampanya ile verilecek olan hediyelerden yararlanan müşteriler, bu başlangıç hediyesinin yanında hatlarının açılışını takip eden 90 gün içerisinde hattınıza yapacağınız aylık tek seferde 34 TL veya daha fazla tutarda TL yüklemesi yapması durumunda ya da 34 TL veya daha fazla tutarda Pos kanalları üzerinden paket satın aldıkları zaman, o ay kullanmak üzere, hatlarına 28 gün boyunca geçerli olan tam 10 GB bedava internet hediye ediliyor.

Turkcell Hazır Kart ile Hediye İnternet Kazan

Verilen hediye internetten 30 gün içerisinde en fazla 1 kez ve kampanya süresi olan 90 gün içerisinde de en fazla 2 kez yararlanabilirsiniz. Hattınızın kullanıma açılmasının ardından kısa bir süre içerisinde verilen hediyeler, hattınıza otomatik yükleniyor ve konu hakkında da SMS ile bilgi veriliyor. Ayrıca, kampanya ile hediye edilen paketlerin süresi veya kullanım hakkı dolduğu zaman da SMS ile bilgilendirme yapılıyor.

Kampanya ile hattınıza tanımlanan hediyelerden kalan kullanım miktarını ve kampanyanın geçerlilik süresini öğrenmek için “Kalan” yazdıktan sonra “2200”a ücretsiz bir şekilde kısa mesaj göndermeniz yereli oluyor.

 

Turkcell 20 GB İnternet Kaç Gün Geçerlidir?

28 gün boyunca kullanabilirsiniz.

Kalan Kullanımı Nasıl Öğrenebiliriz?

Mesaj kısmına KALAN yazıp 2200’a gönderebilirsiniz.

Turkcell Yeni Hat Alırsam Ne Kadar Ödeme Yaparım?

350-450 TL arası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu