Fiyatı Nedir

Türk Telekom Faturasız Hat Fiyatları

Türk Telekom Hat Fiyatları 2023; Piyasa düzeyinde genel fiyat artışı mobil iletişim sektörüne de yansıdı… Yeni hat sahibi olmak isteyen kişiler operatörlerin hat ücretlerini merak etmektedirler. Türk Telekom, aboneleri için diğer operatörler gibi hem faturalı hat hem de faturasız hat seçeneklerini sunar. Faturalı hat istiyorsanız ya da başka bir operatörden geçiş yapmak istiyorsanız bunun için Türk Telekom mağazalarını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Burada sizlere bir form verilir, formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra, nüfus cüzdanı fotokopisi ile hattınızı satın alabilirisiniz.

Türk Telekom, faturasız hat sahip olmak istiyorsanız bunun için bir Türk Telekom mağazasına gitmenize gerek yoktur. İnternet üzerinden online başvuru yapabilirsiniz. Burada yalnızca birkaç adımı tamamlamanız yeterli olacaktır. Türk Telekom hat fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Sanal Numara Alma Ücretsiz

Türk Telekom Yeni Hat Fiyatları 2023

Türk Telekom faturalı ve faturasız hat fiyatları hakkında sizlere güncel bilgi vermek istiyorum. Türk Telekom faturasız hat fiyatları 190 TL Türk Telekom faturasız hat fiyatları bulunmaktadır.

  • Bimcell fiyatı; 105 tl’dir, 9 GB internet ve 500 SMS hediyeli
  • Bursasporcell hat fiyatı; 110 TL,
  • Fenercell; 110 TL,
  • Galatasaray mobile fiyatı; 120 TL,
  • Kafkafcell fiyatı; 120 TL,
  • Samsuncell fiyatı; 125 TL,
  • Trabzoncell; 130 TL,
  • Uğurcell; 120 TL,
  • Wirofon fiyatı; 125 TL,
  • Pttcell; 115 TL

Türk Telekom Hat Fiyatları Faturasız 2023

Türk Telekom faturalı hatları ücretsiz olarak kullanıcıları vermesine karşın Faturasız hat almak isteyen abonelerinden ise 190TL’den başlayan ücretler almaktadır. Bayilerinden Türk Telekom faturasız yeni hat alırken bazen bayiler yeni hatların üzerine yüksek kar koyduklarından fiyat 200 TL kadar çıkabilmektedir.

Türk Telekom Numara Taşıma Kampanyaları

Türk Telekom Yeni Hat Fiyatları Ne Kadar

Türk telekom yeni hat fiyatı 390 TL olmasına karşın bazı Türk Telekom mağazalarında yüksek fiyat istemesi çoğu zaman can sıkıcı bir durum alabilmektedir.

Eğer sizden yüksek fiyat talep ederlerse yapmanız gereken en iyi yollardan biride BİM mağazalarından standart olarak 105 TL satılan BİMCELL faturasız hat alıp 1 ay sonra Tük Telekom hattına taşımaktadır. BIMcell alt yapı olarak Türk Telekom alt yapısını kullandığından hem ucuza hat alacaksınız hem de yeni hat aldığınız için Bimcell size ilk ay 4 GB bedava internet verecektir.

Türk Telekom Faturasız Hat Ücreti 2023

Türk Telekom faturasız yeni hat fiyatları ve ücretleri, 2023 yılında bayilerde 300-400 TL arasında değişmektedir. Faturasız hat ücretleri bayilere göre değişiklik göstermektedir.

Türk Telekom Faturasız Paketler

Türk Telekom Faturasız Paketler, ile neye ihtiyacınız varsa o yönde kampanya ve paket seçimi yapabilirsiniz. Türk Telekom paketleri ise;

Üçlü paketler; internet, konuşma ve SMS paketleri üçü bir arada sunulmuştur. Buradan paket seçimi yaparak her ay daha avantajlı fiyatlara sahip olabilirsiniz.

İnternet paketleri; internet kullanımını fazla yapıyorsanız bu paketlerin içeriğine bakarak kendinize en uygun kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Bal bin paketleri; Türk Telekom’un verdiği en avantajlı paketlerden biridir. Kullanıcı ihtiyacına göre 4- 8- 12 – 16 ve 20 GB internet olanağı verilmiştir. İnternetlere ek olarak, 1000 dakika ve 1000 SMS paketlerin kapsamındadır.

İkili paketler; internet, konuşma ya da SMS bunlardan en çok hangisine ihtiyaç duyuyorsanız seçimlerinizi ikili olarak yapabilirsiniz.

Mesajlaşma paketleri; sınırsızca ve doyasıya mesajlaşmak isteyen kişilere özel olarak hazırlanmış paketler arasında yer alır.

Taraftar paketleri; kendi tutuğunuz takıma destek olmak istediğinizde bu paketleri tercih edebilirsiniz.

Konuşma paketleri; SMS ya da internet kullanımı çok fazla yapmıyorsanız konuşma paketlerinden faydalanabilirsiniz.

Multy paketleri; paket kapsamında sil süpür garantisi de verilmektedir. Buna el olarak bol konuşma ve internet olanakları da kullanıcısına sunulur.

Selfy; burada kendinize özel paket seçimi yapabilirsiniz. Bu paketlere hiçbir şekilde sınırlama getirilmemiştir.

Sizlere bu yazımızda Türk Telekom yeni hat fiyatları ve Türk Telekom hattı ne kadar 2023 sorularına cevap vermeye çalıştık. Aklınıza takılan soruları yorum kısmına yazarak bize sorabilirsiniz.

 

Türk Telekom Faturasız Hat Ücreti Ne Kadar?

Faturasız hat ücreti 3500-400 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Türk Telekom Üçlü Paket Nedir?

Üçlü paket içerisinde dakika, internet ve SMS bulunmaktadır.

Türk Telekom Selfy Paketinden Kimler Yararlanamaz?

25 yaş üstü kişiler

4 Yorum

  1. Ben bimcelli ve turktelkoma gece bilyomuyum.ve nasil.gcebilirim bilgi almak istyorum gecyimde numarami degisturebilyormuyim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu