Vodafone

Vodafone 10 GB Bedava İnternet Kampanyası

Vodafone 10 GB Bedava İnternet Kampanyası; Operatörlerin piyasaya sunduğu kampanyalar arasında en çok bedava internet paketleri talep edilmektedir. Vodafone da bir yenilik daha sunarak alışveriş yapanlara internet kazanmanın önünü açtı… Vodafone 10 GB bedava kampanyası kapsamında Vodafone müşterileri yanımda uygulaması üzerinden süpermarket yanımda sayfasına giriş yaparak alışveriş yaptıklarında 10 GB bedava internet kazanırlar.

Hem mutfak alışverişini yapmak hem de bedava internet kazanmak için Yanımda uygulamasına giriş yaparak 100 TL ve üstü alışıveriş yaptığınızda hem 20 TL indirim hem de 10 GB bedava internet ücretsiz olarak alabilirsiniz. İlk alışverişte 10 GB kazandıran süpermarket yanımda ayrıca sonraki her alışverişte 2 GB bedava internet kazanırlar.

Bir çok kişi tarafından tercih edilmeye başlanan Vodafone süpermarket yanım nedir, Vodafone süpermarket nasıl üye olur ve Vodafone süpermarket 10 GB bedava internet kampanyası hakkında detaylı bilgi vermeye çalışacağım.

Vodafone İnternet Ayarları Nasıl Yapılır? Android ve İOS

Vodafone Süpermarket Nedir

Vodafone süpermarket yanımda Vodafone yanımda uygulaması üzerinden kullanabileceğiniz online alışveriş mağazasıdır. Vodafone müşterilerine özel olarak hazırlanan Vodafone süpermarket yanımda üzerinden 7000 çeşit ürün içerisinden alışveriş yapabilirsiniz. Şimdilik İstanbul, İzmit, Ankara illeri ve Bodrum’da hizmet veren Vodafone süpermarket yanımda en az 60 TL alışveriş yapıldığında eve servis yapmaktadır.

Vodafone süpermarket yanımda tüm faturalı ve faturasız Vodafone müşterilerinin kullanımın açıktır. Vodafone yanımda uygulamasına giriş yaparak alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

Vodafone EBA 6 GB Bedava İnternet

Vodafone Süpermarket Nasıl Üye Olurum

Vodafone süpermarkete üye olmak isteyen Vodafone müşterileri yanımda uygulamasını telefona indirmeleri gerekmektedir. Vodafone yanımda uygulamasını telefona indirdikten sonra giriş yaparak kolay şekilde süpermarket yanımda sayfasına giriş yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Süpermarket yanımda sayfasında adres bilgilerini girdikten sonra yaptığınız alışverişin evinize kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. En az 60 TL alışveriş yaptığınızda evinize kadar ürünleriniz gelmektedir. Kredi kartı ve banka kartınızı tanımayarak ödeme kolaylıklarından yararlanabilirsiniz.

Vodafone Süpermarket 10 GB Bedava İnternet Kampanyası

Vodafone süpermarket yanımda 10 GB bedava internet kazanmak için ilk defa alışveriş yapan Vodafone müşterileri ilk alış verişinde 100 TL ürün siparişi verdiklerinde hem 20 TL indirim hem de 1 hafta geçerli 10 GB Vodafone bedava internet kazanırlar.

Ayrıca ilk alışveriş yapıldığından 10 GB kazandıran süpermarket yanımda ile daha sonra yapacağınız her alışverişe 2 GB bedava internet kazanırsınız. İnternet paketiniz bittiğinde ek internet paketi almak yerine mutfak alışverişinizi süpermarket yanımda üzerinden yaparak bedava internet kazanabilirsiniz.

Vodafone Süpermarket Hangi Şehirlerde  Var

Bir çok kişi tarafından tercih edilmeye başlanan Vodafone süpermarket yanımda şimdilik sadece İstanbul, İzmit, Ankara illeri ve Bodrum da hizmet vermektedir. İlerleyen dönemlerde bir çok il’de hizmet vermeye başlayacaktır.

Vodafone Süpermarket İndirim Kodu

Vodafone süpermarket yanımda indirim kodu alışveriş yapmak isteyen bir çok vodafone müşterileri tarafından araştırılmaktadır. Vodafone aboneleri süpermarket yanımda üzerinde alış veriş yaptıklarında her hangi bir indirim kodu girmelerine gerek yoktur. İlk alışverişte 20 TL indirim ve 10 GB bedava indirim otomatik olarak yapılacaktır.

Ayrıca daha sonra yapılacak alışverişlerde 2 GB bedava internet için indirim kodu girmenize gerek yoktur. Alışveriş sonra hediye internet otomatik olarak hattınıza tanımlanacaktır.

Vodafone Süpermarket Hangi Market

Vodafone süpermarket yanımda hizmeti için istegelsin alt yapısını kullanmaktadır. Yanımda uygulaması üzerinden yapacağınız alışveriş için ürünler istegelsin tarafından size teslim edilecektir.

Vodafone süpermarket yanımda müşteri hizmeti numarası 0850 255 15 15 olarak bildirilmiştir.

Sizlere bu yazımızda Vodafone süpermarket nedir, Vodafone süpermarket nasıl üye olunur ve Vodafone süpermarket 10 GB bedava internet kampanyası hakkında bilgi vermeye çalıştım. Aklınıza takılan soruları yorum kısmına yazabilirsiniz.

 

Vodafone Süpermarket Nerelerde Hizmet Vermektedir?

Vodafone süpermarket hizmeti İstanbul, Ankara, Bodrum, İzmir, Eskişehir, Kocaeli şehirlerinde verilmektedir.

Vodafone Süpermarketi Nasıl Kullanabilirim?

Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden market yanımda yı kullanabilirsiniz.

Vodafone Yeni Hat Ücreti Ne Kadar?

350-400 TL arasındadır.

3 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu