Turkcell

Turkcell Bedava İnternet Kazanma Yolları

Turkcell bedava internet kazanma yolları; Turkcell müşterilerine çeşitli sürprizler yapmaktadır. Bunlardan biri de hediye internettir. Bedava internet kazanma yollarını araştırmayanınız yoktur… İnternetsiz ev, telefonun kalmadığı bu devirde, hepimizin genelde şikayetçi olduğu, tarifelerdeki GB’ların çok çabuk bitmesidir. Whatsaap, youtube, instagram, facebook, e-maillar derken, en ihtiyacınız olduğu anda, bir şeylere ulaşamamak çok sinir bozucu olabilmektedir. Bu durumda hemen açık bir internet erişim noktası aranır.

Çaresiz kalmamak için bedava internet paketlerini takip etmek ve biriktirmek çok önemlidir. Çünkü her daim internet GB ya da MB’larına ihtiyaç vardır. Turkcell aboneleri interneti bedava olarak kullanabileceği, GB’ları çeşitli kampanyalardan çokça toplayabilir. Bu konuda cömert olup, tarifenizdeki internet paketinden önce, kazandığınız bedava internet paketlerini kullandırmaktadır. Ayrıca hiçbiri birbirine benzemeyen kampanyalar sunması sayesiyle, kolaylıkla Turkcell bedava internet kazanabilirsiniz.

Turkcell Bedava İnternet Nasıl Kazanabilirim

Turkcell bedava internet nasıl kazanabilirim, Turkcell bedava internet kazanma yolları ve en güncel kampanyaları sizler için derlemeye çalıştım. İşte Turkcell bedava internet kazanma yolları 2023 güncel kampanyalar.

Turkcell Superbox Nedir? Paketleri, Fiyatı ve Müşteri Yorumları

Turkcell Salla Kazan Bedava İnternet

En çok hediye internet dağıtan operatörlerden biri olan Turkcell salla kazan ile her hafta bedava internet kazanabilirsiniz. Haftada 1 defa salla kazan yaparak 25 GB kadar internet kazanırsınız. Ayrıca salla kazan ek hak kazanmak için bip salla kazan kanalı takip etmeniz yeterli.

Turkcell Golle Cepte Bedava İnternet Kazanma

Bireysel ve kurumsal abonelerin katılabileceği bu kampanya için , biraz futbol bilginiz olması gerekmektedir. Seçtiğiniz maçta atılan her gol için hattınıza 100 MB bedava internet gelecektir. Ancak öncelikle kampanyaya katılım gerçekleştirebilirsiniz. GOL yazıp 9100’e SMS atarak , gollercepte.tv/her gol 100 mb veya gollercepte uygulamalarına girerek abone olunmalıdır. Aynı zamana bu adreslerden hangi maçı seçeceğinizi de belirleyebilirsiniz.

Maç başladıktan 10 dakika sonraya kadar maç seçme hakkınız vardır. Kampanyaya her hafta 1 kez katılım hakkı bedavadır. Ücretli katılım yaparsanız da maçta gol olmasa bile hattınıza 100 MB’lık internet kullanım hakkı gelir. Ayrıca goller cepte dünya paketi aboneleri haftada 5 kere, Avrupa paketi aboneleri haftada 1 kere, iddia paketi aboneleri haftada 3 kere, goller cepte standart paket üyeleri de haftada 6 kere, goller cepte süper paket aboneleri ise haftada 8 kere ücretsiz maç seçip, bedava internet kazanma haklarını arttırabilirler.

İster bu pakete sahip olup ister olmayın, her pazartesi saat 00.00 itibariyle katılım haklarınız yenilenir. Kazandığınız MB’ların bitmesine yakın SMS aracılığıyla size bilgilendirme yapılır. Kampanyaya her katılım bir keze mahsustur. İptal etmek gerekmez. Daha ayrıntılı bilgi için Turkcell Goller Cepte Bedava İnternet Kazanma Yolları yazımızı okuyabilirsiniz.

Paycell Bedava İnternet Kazanma

Paycell denilen, Turkcell’in telefon numarasını kullanarak, çeşitli alışveriş noktalarında, kart ya da banka bilgilerinizi paylaşmadan ödeme yapabileceğiniz bir hizmettir. Bir tür sanal karttır. Kredi kartınızı kaydederek ya da direkt olarak paycell kartı satın alarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bu kartla faturanızı kolaylıkla ödersiniz. Paycell uygulaması aracılığıyla ya da Turkcell abone merkezlerinden  yapacağınız ilk fatura ödenmesine 1 GB, ikinci fatura ödenmesine de 2 GB bedava internet kazanabilirsiniz.

Bu kampanyada bedava internetleri kazanmak için dikkat etmeniz gereken önemli nokta  ise; Paycell ile veya abone merkezlerinden fatura ödemesi yapmadan önce PAYCELL FATURA yazıp 5955’e kısa mesaj göndermelisiniz. Bu kampanyadan her abone sadece 1 kez yararlanabilmektedir.

Turkcell Faturalı Hatta Geç Bedava İnternet Kazan

Yeni faturasız hat almayı düşünüyorsanız, Turkcell faturasız hatlara yeni gelen aboneleri , çok sürpriz bir hediye ile karşılıyor. Hattınız kullanıma açıldıktan sonra, hattınıza yüklenen TL ve abone olduğunuz paketlere ek olarak, tam 3 ay boyunca geçerli bedava 15 GB internet kazanırsınız. Ayrıca tüm bu bol interneti kampanyaya ek olarak, yeni faturasız hat aldığınızda, TL yüklemeden 1000 dakika bedava konuşma 250 SMS ve 9 GB internet hakkına bedava olarak sahip olabilirsiniz.

Instagram Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu Hatası

Turkcell Otomatik Ödeme Talimatı Ver Bedava İnternet Kazan

Cep telefonu faturanızı hala banka ya da internet şubesi üzerinden ödüyorsanız, şimdi otomatik ödeme talimatı vermenizin tam zamanı… İster Turkcell uygulaması ya da web sitesi üzerinden isterseniz banka aracılığıyla faturanızı otomatik olarak ödeme talimatı verdiğinizde, bedava 5 GB internet hattınıza tanımlanır. Herhangi bir kayıt yaptırmanıza gerek yoktur.

Kazanılan hediye 5 GB internet 1 hafta boyunca geçerlidir. 1 hafta içinde bitirmediğiniz taktirde hattınızdan kalan GB’lar silinir. GB’ların bitmesi durumunda da SMS ile bilgilendirme yapılır. Her abone bu hizmetten sadece bir kez faydalanabilir. Yani otomatik  ödeme talimatınız iptal ettirip, tekrar ödemenin otomatik olarak gerçekleşmesi için talimat verildiğinde tekrar bedava internet hattınıza tanımlanmaz.

Turkcell Hediye Havuzu Bedava İnternet Kazanma

Turkcell hediye havuzu Turkcell abonelerine yönelik yeni çıkardığı uygulamalardan biridir. Turkcell hesabım üzerinden hediye havuzuna giriş yaparak anında 1 GB bedava internet kazanabileceğiniz gibi size uygun bedava internet veren yarışmalar ve kampanyaları görebilirsiniz.

Turkcell hediye havuzu ile bedava internet kazanabileceğiniz gibi ücretsiz dakika ve SMS kazanabilirsiniz. Hemen hediye havuzuna girerek ücretsiz olarak internet alabilirsiniz. Bol bol bedava internet dağıtan hediye havuzu hakkında ayrıntılı bilgi için Turkcell Hediye Havuzu Bedava İnternet Kazanma Yolları yazımızı okuyabilirsiniz.

Turkcell GNC Bedava İnternet Kazanma

Genç Turkcell’lilerin tercih edebileceği GNÇ full paketine yıllık abone olanlara, bu tarifede kaldığı sürece her ay geçerli olmak üzere 22:00 ile 06:00 saatleri arasında geçerli olan bedava tarifesi doğrultusunda GB internet  hakkı verilmektedir.

Bu tarifede ücretle satın alacağınız 1 GB- 3 GB- 5 GB ve 7 GB, size geceleri kullanacağınız 1 GB – 3 GB – 5 GB ve 7 GB bedava internetiniz olacaktır. Kampanyaya geçiş sağlandıktan sonra ekstra herhangi bir işlem yapmak gerekmez. Bedava GB’lar bu saatler tarifede kaldığınız sürece her ay hattınıza otomatik olarak tanımlanır.

Turkcell BIP Bedava İnternet Kazanma

Bip’ten #senyapdiye hatchtagini takip edip, size verilen görevi yerine getirdiğinizde, yine size özel Turkcell’in belirlediği miktarda bedava internet hattınıza gelecektir. Ayrıca herhangi bir arkadaşınıza bu hatchtag başlığı altında meydana okuduğunuza hem arkadaşınıza hem kendinize ekstra bedava internet kazandırabilirsiniz.

Her hafta arkadaşlarınıza en fazla 10 kez meydan okuma yapabilirsiniz. Ne kadar çok meydan okuma ve görev yerine getirirseniz o kadar fazla GB kazanırsınız. Yani bir taşla iki tuş vurmuş olursunuz. Bu kampanyada dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta ise; kazanılan GB lar ya da MB’ lar sadece 24 saat için geçerlidir.

Turkcell 4.5G Bedava İnternet Kazan Kampanyası

4.5 G uyumlu sim kartınız hala yok ise; 3 G sistemi üzerinden hem internetiniz yavaş hem de konuşmalarınız fazla net şekilde karşı tarafa ve size ulaşmamaktadır. Telefon markanız ne olursa olsun, ister akıllı ister normal telefon kullanın 4.5 G uyumlu sim kartınıza geçmek için Turkcell abone merkezlerine gelenlere, 6 ay boyunca geçerli olan 10 GB internet hediye verilecektir. Sim kartınız değiştikten sonra ENHIZLI yazıp boşluk bırakarak, size müşteri temsilcisi tarafından verilen özel şifreyi yazıp 2222’ye kısa mesaj göndermelisiniz.

Turkcell Bedava İnternet Kazanma Uygulamaları

Turkcell bedava internet kazanmanın yolları arasında yer alan bedava internet kazandıran uygulamalar ile sizler hemen bedava internet kazanabilirsiniz. İşte Turkcell bedava internet kazanma uygulamaları;

Turkcell Yaani Bedava İnternet Kazanma

Turkcell yaani arama motorunu telefonunuza indirerek anında 1 GB bedava internet kazanabilirsiniz. İster faturalı olsun isterse faturasız Turkcell yaani indirdiğinde kazanabileceğiz gibi uygulamayı aktif kullanarak ek bedava internet kazanırsınız.

Turkcel yaani bedava internet veren uygulamalar ile kazandığınız 1 GB hediye internet kullanım süresi 1 aydır. Her abone 1 defa katılabilir.

Turkcell Dergilik 1 GB Bedava İnternet

Turkcell dergilik uygulamasını indirerek aylık 1 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Dergilik uygulamasını telefona indirip giriş yaptığınızda hediye internetiniz hemen hattınıza yüklenir.

Her abonenin sadece 1 defa yararlanabileceği dergilik 1 gb bedava internet kampanyası bütün bireysel abonelere açıktır.

Turkcell Bedava İnternet Kazanma Hilesi

İnternet üzerinde çok aranana kelimelerden biri ise Turkcell bedava internet kazanma hilesidir. Bedava internet kazanma hilesi araştırmak yerine sizlere en çok hediye veren Turkcell’in yaptığı kampanyaları yazmaya çalıştım. Kesinlikle size uygun kampanyalardan biride katılarak size hemen ücretsiz internet hediyeleri kazanabilirsiniz.

Sizlere bu yazımızda Turkcell bedava internet kazanma yolları 2023 güncel kampanyaları hakkında bilgi vermeye çalıştım. Aklınıza takılan soruları yorum kısmına yazarak sorabilirsiniz.

 

Turkcell Haftalık Bedava İnternet İçin Ne Yapmalısınız?

Turkcell Haftalık 1GB internet için HAFTALIK 1GB yazarak 2222 ye gönderebilirsiniz.

Turkcell Yükle Kazan Nedir?

Turkcell yükle kazan tl yüklemenizden sonra size gelen mesaj doğrultusunda belirtilen süre içinde yükleme yaparsanız hediye internet ve dakika kazanabilirsiniz.

Turkcell Yükle Kazan Kaç Kere Yapılır?

15 günde 1 defa.

3 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu