Vodafone

Vodafone Bedava 8 GB İnternet Hediye

Vodafone Bedava 8 GB İnternet Hediye; Çekim gücü ile ön planda olan ve her sene yeni paketler ve hediyeler sunan Vodafone bu sene de interneti bol paketler vermektedir. Paketlerin yanı sıra hediye paketler ile kullanıcılarına internetin tadını çıkarma fırsatı sunan Vodafone 8 GB hediye internet dağıtmaktadır. Vodafone müşterileri için her geçen gün yeni kampanyalar düzenlemektedir. Vodafone diğer operatörler gibi kullanıcılara karşı en iyi şekilde hizmet verebilmek için pek çok promosyon, devada internet dağıtmaktadır, en çok da bu promosyonları Vodafone yanımda uygulamasını kullanan kişiler için genellikle eşit miktarlar da her kullanıcıya paylaştırmaktadır.

Vodafone kullanıcılarının çoğuna vodafone yanımda uygulamasını kullandıklarında hem bedava internet hem de hediye dakikalar kazanabilirsiniz. Şimdi vodafone’nun size sunduğu kampanyaları inceleyelim.

Vodafonelulara Özel Yanımda Uygulaması

İlk olarak Vodafone yanımda uygulaması tüm kullanıcılarını mutlu edecek ve uzun bir süre kullanabileceği kampanyalar sunmaktadır.  Vodafone yanımda uygulaması içerisinde bulundurduğu ‘’Çarkı felek’’ adı altında bilinen, eğlenceli bir çark çevirme oyunu bulunmaktadır. Bu oyunu telefonunuza yüklediğiniz takdir de ve telefon numaranızı yazıp sisteme giriş yaptığınız da sağ kısım da bulunan menülerin içerisinde en üst kısım da ‘’ Bana ne var olarak’’ adlandırılmıştır. 

Sizler de her hafta bu çark oyununu oynayarak, 5Gb gibi uzun bir süre kullanabileceğiniz büyük bir internet paketini, hediye olarak ücretsiz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Oyun başlayıp, çark çevrildiği zaman otomatik olarak sistematik bir döngüye giriyor ve dönmeye devam ediyor. Belirli hediyelerden hangisi denk gelirse o hediyeyi kullanmaya hemen başlayabiliyorsunuz. Aynı zaman da yalnızca hediye internet değil pek çok büyük e-ticaret mağazalarında da kullanabileceğiniz büyük ölçüde indirim sağlayacak kuponlar da yer almaktadır. Şansınıza çevirirken o an hangi hediye denk gelirse o hediyeyi hemen kullanmaya başlıyorsunuz, bedava internet seçenekleri çark içerisinde diğer hediyelere göre daha fazla olduğu için neredeyse her iki haftada bir internet hediyesi gelmektedir.

Vodafone Hediye İnternet Kazanma Yolları ve Güncel Kampanyalar

Vodafone Bedava 8 GB İnternet Paketi

8 GB hediye internet’e kim sahip olmak istemez ki? Ancak bu paketi kazanabilmeniz için ilk olarak belirli işlemleri daha önceden yapmamış olmanız gerekmektedir. Bu hediye herkes için yalnızca bir seferliğine geçerlidir. Sizde 8 GB internet için, Super2GB yazarak 3636’ya kısa mesaj (sms) gönderin ve hattınıza yeni tanımlı olan internet paketi yüklenecektir. Ancak ikinci ay yüklendiği zaman ücret kesebilecek olduğunu unutmamalısınız. 

Vadofone 8GB internet paketi güncellenerek 2GB bedava internet paketi vermeye devam etmektedir. Vodafone bedava 2 gb paketinizin bitmesine yakın iptal etmeniz gerektiğini unutmayın. Bu kampanyadan 1 defa yararlanabilirsiniz.

Vodafone Bedava 8 GB Paketi İptal Etme

Vodafone bedava 8 gb paketini ücretsiz olarak kullandıktan sonra 1 kala iptal etme işlemini yaptıktan sonra ücretsiz olarak kullanılmaktadır. Paketi iptal etmek için size gelen mesajı cevaplayarak iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Vodafone EBA 6 GB Bedava İnternet

Vodafone 500 MB Hediye internet

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz bedava 8 GB internet paketi gibi pek çok hediye veren kampanyalar bulunmaktadır. 500 MB bedava internet paketi de bu kampanyalardan yalnıza bir tanesidir, bu bedava interneti alabilmeniz için NET 500MB yazarak 3636 kısa mesaj gönderebilir ve hattınıza hemen tanımlanacak olan 500MB internet ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Vodafone Yanımda Uygulaması İle Neler Yapabiliriz?

Vodafone yanımda uygulaması içerisinde hem çarkıfelek ile farklı hediyeler hem de bana ne var seçeneği ile size uygun paket imkanları hizmetinize sunulmaktadır.

Vodafone 500 MB İnterneti Hattımıza Nasıl Tanımlayabiliriz?

Vodafone 500 MB hediye internet için mesaj bölümüne NET 500MB yazarak 3636 ya göndermeniz yeterlidir.

Vodafone Müşteri Hizmetleri Numarası Kaçtır?

0 542 542 00 00 arayabilirsiniz.

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu