Sosyal Medya

Instagram Çekiliş Hilesi ve Çekiliş Kazanma Taktikleri

Instagram Çekiliş Hilesi ve Çekiliş Kazanma Taktikleri 2023; Sevilen popüler uygulamaların başında Instagram gelmektedir. Kullanım sayısını gittikçe arttıran İnstagram şu sıralar çekilişleri ile gündemde. Arkadaşlarımızı, fenomenleri ve sevdiklerimizi takip etmek, ülkemizin yanı sıra dünyadaki yeniliklerle ilgili bilgi edinmek, sıra dışı ve ilgi çekici videolar izlemek için tercih ettiğimiz, kullanıcılarında neredeyse bağımlılık yapan Instagram uygulamasında pek çok fenomen ve ünlü; zaman zaman çekilişler düzenliyor.

Fenomenlerin ve ünlülerin daha da popüler olmak yani daha çok takipçi ve hayran sayısına erişmek için düzenlediği çekilişlere milyonlarca kişi katılıyor.

Fenomenlerin yanı sıra Instagram’da ticaret yapan işletmeler ve esnaflar yani butik, ayakkabı mağazası, petshop vb. birçok işletme de çekilişler düzenleyerek, önce takipçi sonra da müşteri kazanmak istiyorlar.

Gerek Instagram’da yeni müşterilere ulaşmak gerekse fenomen olmak isteyen kişiler tarafından düzenlenen çekilişler; ufak hediyeler dağıtabileceği gibi son model telefon, otomobil vb. lüks ve pahalı hediyeler de sunabiliyorlar.

Ancak kimi zaman da sayfalar; fake çekilişler düzenlemek suretiyle takipçi kasmaya çalışıyorlar.

Yani çekiliş sonrası kazanan kişi ya da kişilere hediye etme sözü verdikleri hediyeleri dağıtmıyorlar.

Bu noktada çekilişlere katılmayı düşünen kişilerin güvenilir ve daha önce düzenlediği çekilişler sonrasında kazanan talihli kişilerin listelerini paylaşan sayfaları tercih etmeleri gerekiyor.

Bu yazımızda Instagram çekilişlerine katılmayı düşünen ya da daha önce katılmalarına rağmen hediye kazanamayan ve hediye kazanma şanslarını arttırmak isteyenler için Instagram çekiliş kazanma taktiklerimizi sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

Instagram Çekilişleri Gerçek mi?

Instagram’da gerçek olan çekilişlerin yanı sıra sahte yani yalnızca takipçi kasmayı hedefleyen, çekiliş sonucunu düzgün bir şekilde açıklamayan sayfalar da bulunuyor.

Kötü niyetli bu sayfalar; kendileri sayfa açarak, hediyeyi açtıkları sayfanın kazandıklarını söyleyerek, çekiliş sonrası kazanan talihli kişilere hediye vermekten kaçınıyorlar.

Bazı sayfalar ise çekilişleri kazanan kişileri kendi yakınları ya da arkadaşları olarak gösteriyor.

Yani tanımadıkları kişilere hediye göndermeyi tercih etmiyor, bir nevi yakınlarına torpil geçiyorlar.

Sizler de sahte çekiliş düzenleyen sayfaların çekilişlerine katılmaktan kaçınmalısınız.

Bu noktada fenomenlerin, ünlülerin, milyonlarca takipçisi olan sayfaların ve popüler markaların çekilişlerine katılmaya öncelik vermenizi öneriyoruz.

Çalınan Instagram Hesabını Kapatma ve Silme

Instagram Çekilişi Kesin Kazanma

Instagram çekilişlerini kazanmak, tüm katılımcıların hayali olmakla birlikte çekilişleri kesin kazanmanın bir yolu bulunmuyor.

Katılımcılar, yalnızca birtakım taktikler sayesinde çekiliş kazanma şanslarını yükseltebiliyorlar.

Katılımcı sayısı düşük olan çekilişlere katılan kişilerin çekilişi kazanma şansları da artıyor.

Günümüzde çekiliş düzenleyen sayfalar, genellikle çekiliş sonuçlarını belirli uygulamalar kullanarak, açıklıyorlar.

Ücretli ya da ücretsiz olabilen bu çekiliş araçları; çekiliş katılım şartlarını karşılayan kişileri tespit ederek, bu kişiler arasından seçim yapıyor.

Yani kazanan kişi olmak isteyen katılımcıların öncelikle katılım şartlarını teker teker yerine getirmeleri gerekiyor.

Instagram’da Çekiliş Yapma Programı

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi çekiliş düzenlemek isteyen kişiler, ücretli ya da ücretsiz programlardan birini kullanabiliyorlar.

Kullanımı oldukça basit olan bu araçlar sayesinde çekilişler düzenleyebiliyorlar.

Simpliers.com, İnstabom.com, Çekiliş Ofisi.com gibi tamamen ücretsiz olan siteler sayesinde sizler de çekiliş düzenleyebilir, sayfanızın kısa sürede büyümesine yardımcı olabilirsiniz.

Instagram Çekiliş Kazanma Taktikleri

Instagram çekilişlerini kazanmak istiyorsanız; öncelikle katılım koşullarını dikkatli bir şekilde okumalı ve tüm koşulları yerine getirmelisiniz.

Bu koşullar, çekilişten çekilişe değişmekle birlikte çekiliş düzenleyen sayfalar, katılımcılardan genellikle sayfayı takip etmelerini, son fotoğrafa yorum yapmalarını, son fotoğrafa yorum yaparken yorumda arkadaşlarını da etiketlemelerini, son gönderiyi hikayelerinde paylaşmalarını talep ediyorlar.

Katılımcıların yorum sayısı ve etiketledikleri kişi sayısı arttıkça çekilişleri kazanma şanslarının da artacağından bahsediyorlar.

Bazı sayfalar; hediyeyi en çok yorum yapan ya da en çok arkadaşını etiketleyen kişiye vereceğini söylüyorlar. Bu tarz sayfalar, en çok yorum yapan kişiyi tespit ederek, hediyeyi hak eden kişiye veriyorlar.

Instagram çekiliş kazanma önerilerimizi aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

  • Yorum kısmında arkadaşlarınızı etiketlerken @işaretini koyduktan ve arkadaşınızı etiketledikten sonra bir emoji paylaşın. Emojiler; çekiliş araçları tarafından tespit ediliyor ve emoji paylaşan kişilerin kazanma şansı artmış oluyor.
  • Çekiliş araçları daha önceki çekilişleri de gördüğünden önceki çekilişleri beğenin. Yorum yapma şansınız hala varsa yorum yapın.
  • Çekilişe katılan diğer katılımcıların yorumlarını beğenin. Ancak arka arkaya defalarca kez yorum yapmaktan da kaçının. Aksi halde spam olarak algılanabilir ve ban yiyebilirsiniz.
  • Çekiliş sayfasındaki diğer fotoğrafları da beğenin.
  • Çekilişe son 30 dakika kala yorum yapmayı bırakın. Son 30 dakika ve sonrası, çekiliş aracı tarafından görülmediğinden boşuna yorum yapmayın.
  • Instagram tarafından engel yememek için ortalama 20-30 dakikada bir yorum yapın yani arkadaşlarınızı etiketleyin.
  • Bazı sayfalar; ünlülerin ve fenomenlerin yorumlara arkadaş olarak etiketlenmesini kabul etmiyor. Bu durumda katılım koşullarına uymadığınız için çekiliş aracı, sizi çekilişe katılmamış olarak görüyor. Bu yüzden de arkadaşlarınızı etiketlerken dikkatli olmalı, ünlüleri etiketlememelisiniz.
  • Arkadaşlarınızı etiketlerken aynı kişileri etiketlemekten de kaçınmanız gerekiyor. Aksi halde yine katılım koşullarını ihlal etmiş oluyorsunuz.
  • Bazı sayfalar; çekiliş katılım koşullarını daha sonradan güncelleyebiliyorlar. Yani yeni katılım koşullarından haberi olmayan kişilerin hakkını yiyebiliyorlar. Bu noktada çekiliş katılım koşullarını telefonunuza kaydetmenizi yani ekran görüntüsü almanızı öneriyoruz. Yeni katılım koşullarını öğrenmek için sık sık çekiliş düzenleyen sayfaya göz atmayı ve katılım koşullarını kontrol etmeyi de unutmamalısınız!
  • Çekiliş araçları, çekilişle ilgili gönderiyi telefonuna kaydeden kişileri de tespit ediyor. Gönderiyi telefona kaydederek de şansınızı arttırabilirsiniz.
  • Tek bir hesaptan değil birden çok hesaptan çekilişe katılmayı deneyin. Bu noktada yeni hesaplar açabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızla hediyeyi bölüşeceğinize dair anlaşabilir, onlardan da çekilişe katılmalarını rica edebilirsiniz. Böylelikle kalabalık bir grup oluşturmayı başardığınızda hediyeyi grubunuzdan birinin kazanması halinde kazanılan hediyeyi aranızda paylaşabilirsiniz.
  • Çekilişi kazanmanız halinde hesabınız, yoğun saldırılara maruz kalacağından bu tarz çekilişlere katılmadan önce mutlaka hesabınızı gizleyin. Aynı zamanda güçlü ve hackerler tarafından kırılması zor bir şifre kullanın.

Yukarıdaki önerilerimizi dikkate aldığınız takdirde çekiliş sonrası hediye kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.

En Güvenilir Instagram Çekiliş Sayfaları

Çekiliş gönderisinin beğenilmesi, sayfanın takip edilmesi, arkadaşların etiketlenmesi derken çekilişe katılmak; oldukça zaman alıcı ve yorucu olabiliyor.

Özellikle hediye kazanma şansını arttırmak için 30 dakikada 1 yorum yapan kişiler; boş yere yorulmamak için yalnızca güvenilir çekiliş sayfalarındaki çekilişlere katılmak istiyorlar.

Hediye dağıtmayan, sadece takipçi kazanmaya çalışan sayfalarda efor sarf etmemek ve zaman kaybetmemek istiyorsanız; ünlülerin ve fenomenlerin düzenledikleri çekilişlere katılmanızı öneriyoruz.

Instagram’da çekilişler düzenleyen, bu noktada ünlülerle ve fenomenlerle işbirliği yapan çekiliş sayfaları tarafından düzenlenen çekilişlerin tamamen güvenilir olduğunu söyleyebiliriz.

Bu tarz sayfalar; genellikle Instagram’da müşteri edinmek ya da takipçisini arttırmak isteyen kişilerin sponsorluğu doğrultusunda çekiliş düzenliyor.

Yani butikler, ünlüler, fenomenler gibi birçok kişinin reklamını yapan bu sayfalar; sponsorlardan aldıkları paralar doğrultusunda hediyeleri belirliyorlar.

Örneğin; birkaç sponsordan aldıkları paralar doğrultusunda fenomenlerle ya da ünlülerle anlaşıp, fenomen ve ünlülerin hikayelerinde çekilişlerini yayınlamalarını sağlıyorlar.

Fenomenlere de ücret ödeyen bu tarz sayfalara sponsor olan kişiler; çekilişe katılan kişiler tarafından takip ediliyorlar.

Yani çekiliş katılım koşulu olarak, sponsor olan kişilerin katılımcılar tarafından takip edilmeleri gerekiyor.

Bu tarz sayfalar; profesyonel bir şekilde çekiliş düzenlediklerinden gönül rahatlığıyla bu sayfalardaki çekilişlere katılabilirsiniz.

Çekiliş Dostum, Çekiliş Hediyem, Minubüs, Pembe Hediyeler, Kampanya Babası sayfalarını bu güvenilir sayfalara örnek olarak gösterebiliriz.

Çağrı Taner; bu sayfalarla işbirliği yapan en güvenilir fenomenler arasında yer aldığından Çağrı Taner’in hikayelerini de sık sık kontrol etmenizi öneriyoruz.

En Güzel Instagram Kullanıcı Adları (Harika Fikirler)

Instagram Çekiliş Kazanma Hilesi

Instagram çekilişlerini kazanma şansınızı yukarıda sizlerle paylaştığımız taktiklerle arttırabilmeniz mümkünken hilelerle çekilişleri kazanmanızın mümkün olmadığını söylemek istiyoruz!

Yani herhangi bir çekiliş kazanma hilesi bulunmuyor. Bu tarz içeriklere ve haberlere de itibar etmemeniz gerekiyor.

Bazı hilelerle size çekiliş hediyesi kazandırmayı vaat eden kişiler, yüksek ihtimalle dolandırıcı kişiler olduklarından bu kişilerden uzak durmalı, Instagram şifrenizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız!

Çekiliş Kazanma Uygulaması Var mı?

Instagram’da ya da diğer platformlarda çekilişlere katılan binlerce kişi, çekilişi kazanmalarını sağlayan herhangi bir uygulamanın mevcut olup olmadığını da merak ediyorlar.

Bu tarz bir uygulamanın henüz keşfedilmediğini söylemek istiyoruz.

Bu yazımızda Instagram çekiliş kazanma taktiklerimizi paylaşmaya çalıştık.

Sizler de konuyla ilgili her türlü soru ve görüşlerinizi yazımızın yorum kısmına yazabilir, çekiliş kazanma taktiklerinizi değerli okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.

 

İnstagramda Çekiliş Yapma Programı Ücretli mi?

Çekiliş yapma programları ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki şekildedir.

İnstagram Çekilişini Kesin Kazanmak Mümkün mü?

İnstagram çekilişi şans işi olduğundan kesin kazanabilirsiniz demek mümkün değildir.

Instagram Bilgisayarda Açılabilir mi?

Evet.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu