Vodafone

Vodafone Bedava İnternet Kampanyası

Vodafone Bedava İnternet Kazan

Vodafone Bedava İnternet Kampanyası; İnternet hızı denilince akla ilk gelen operatör Vodafone’dur. İnternet kampanyalarıyla her daim kullanıcı sayısını arttıran Vodafone bu sefer bedava internet vermektedir. GSM operatörleri arasında en çok tercih edilenlerden birisi olan Vodafone hediye internet kampanyası detaylarına bakarak 2 GB’a kadar hediye internet, sınırsız Whatsapp mesajlaşma ve sosyal ağlarda kullanabileceğiniz 5 GB internet gibi hediyeleri kazanabilirsiniz.

Vodafone Bedava İnternet – Toplan Gel

Vodafone’un yeni kampanyası Vodafone Toplan Gel sayesinde hem siz hem sevdikleriniz bedava internet kazanma şansına sahip oluyor. Siz de sevdiklerinizi toplayın, kampanyaya katılın ve daha çok kazanın! Vodafone tarafından başlatılan Toplan Gel kampanyası sayesinde, ister numara taşıma yöntemiyle, isterseniz de yeni bir Vodafone hattı alarak Vodafone operatörüne geçmek isteyen kişiler, bir grupta toplanarak hep beraber internet hediyelerini kazanma şansını yakalıyor.

Vodafone Bedava Netflix Kampanyası

Bu kampanya sayesinde kazanacağınız ve 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz her ay sınırsız WhatsApp iletişimi veya Spotify; Instagram, Facebook, Twitter’da kullanabileceğiniz 5 GB sosyal medya interneti ve 2 GB internete varan pek çok hediyeden birisini siz de kazanabilirsiniz. Bunun için hemen kendi grubunuzu kurun ve Vodafone’a başvuru yapın!

vodafone bedava i̇nternet 2022 - cepkolik

Vodafone Hediye İnternet Kampanyasına Nasıl Katılırım?

Vodafone Toplan Gel kampanyasına katılmak için sağlamanız gereken şartlar şunlardan oluşuyor:

  • İlk önce bir Vodafone faturalı hat başvurusu yapın ve ardından da kendi grubunuzu oluşturun.
  • Sonrasında ise ister arkadaşlarınızı, isterseniz de ailenizden birilerini bu gruba ve sizinle beraber olarak Vodafone’lu olmaya çağırın ve grubunuza ekleyin. Unutmayın ki, detaylarını birazdan paylaşacağımız üzere, grubunuza katılacak her bir kişi farklı bir hediye kazanma şansınızı sağlayacak.
  • Bu sayede grubunuzu kurduktan sonra Vodafone’a geçiş yapın ve kazandığınız hediyelerin keyfini 1 yıl boyunca doyasıya çıkarmaya başlayın!

Bu hediyeler arasında bulunan 2GB internet, sınırsız iletişim, müzik pass ve 5GB sosyal pass gibi pek çok hediyeden birisi veya hepsi de sizin olabilir! Ne kadar çok kişi, o kadar çok hediye demek!

Vodafone Toplan Gel ile Ne Kadar Hediye Kazanırım?

Vodafone tarafından başlatılan bu kampanyaya katıldığınız kişi ile birlikte, gruptaki her bir kişinin hattına aşağıdaki hediyeler tanımlanıyor ve bu hediyeler de her ay yenileniyor. Vodafone Toplan Gel kampanyası ile kazanabileceğin hediyeler şu şekilde oluyor:

  • 2 kişi ile kampanyaya katılırsanız: Aylık 1 GB internet hediyesini kazanma şansını yakalarsınız.
  • 3 kişi ile kampanyaya katılırsanız: Aylık 1 GB internet + Sınırsız Whatsapp ve Facebook Massenger mesajlaşma hediyesi sizin oluyor.
  • 4 kişi ile kampanyaya katılırsanız: Aylık 2 GB internet + Sınırsız Whatsapp ve Facebook Massenger mesajlaşma + Sınırsız Spotify hediyesi hatlarınıza tanımlanıyor.
  • 5 kişi ile kampanyaya katılırsanız: Aylık 2 GB internet + Sınırsız Whatsapp ve Facebook Massenger mesajlaşma + Sınırsız Spotify + Facebook, Twitter ve Instagram’da kullanabileceğiniz 5 GB internet hediyeleri sayesinde internet keyfini doya doya yaşayabilirsiniz.

Vodafone Bedava İnternet Kampanyası

Son 30 gün içerisinde eski GSM operatöründen Vodafone faturalıya geçen ya da yeni bir Vodafone faturalı hat çıkaran bireysel kişiler, bu kampanyaya katılarak Vodafone hediye internet kampanyasından yararlanabilirler. Burada açıkladığımız koşullar dahilinde Vodafone’a geçiş yapan yeni abonelerin, Vodafone ile entegre platformlar aracılığı ile arkadaşlarını veya ailesindeki kişileri Vodafone’lu olmaya davet ederek, kendisi de dahil olmaz üzere toplamda en fazla 5 kişi içeren bir grup kurarak kampanyaya katılabiliyor.

Ayrıca grupta bulunan her bir üye, başka bir arkadaşını da bu gruba davet etme hakkına sahip oluyor. Gruba davet edilerek bu kampanya dahilinde hediye kazanmaya hak kazanan kişiler, yeni bir Vodafone faturalı hattı alarak ya da GSM operatöründen numarasını Vodafone’a taşıyarak yeni bir Vodafone aboneliği başlatarak bu gruba dahil olabilirler. Vodafone müşterisi olmayan kişiler veya şu anda Vodafone hat sahibi olan kişiler maalesef bu gruba dahil olamıyor.

Vodafone Kampanyası Kullanım Koşulları

Vodafone Toplan Gel kampanyası dahilinde oluşturacağınız bir grupta en fazla 5 kişi katılabiliyor. Ayrıca bir kişi, birden fazla gruba katılarak hediye alamaz. Oluşturacağınız gruptaki kişilerden birisinin artık yeni alacağın hattını kullanmaya başlamasıyla beraber gruba yeni üye davet edilerek hediyeleri kazanabilmeniz için size verilen 30 günlük süre başlıyor.

Netflix Bedava Premium Hesaplar (Güncel Liste)

Burada size tanınan 30 günlük süre dolduğu zaman ise artık gruba yeni üye davet edemezsiniz. 30 günlük süre dolduktan sonra ise ilk 7 gün içerisinde hattını aktifleştirerek kullanmaya başlayan her bir grup üyesine, kampanya dahilinde verilecek olan Vodafone hediye internet veriliyor ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Eğer size verilen bu 30 günlük süre dolmadan gruba dahil edilen 5 hat aktife edilerek kullanılmaya başlanırsa ve grup kapasitesi dolmuş olursa, size tanınan 30 günlük sürenin bitmesi beklenmeden her bir grup üyesi için kampanya dahilinde kazanmış olduğunuz Vodafone bedava internet hediyeleri verilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vodafone Bedava SMS Nasıl Kazanılır? Güncel Kampanya

Vodafone Bedava İnternet Kazan

Gruba yapacağınız her bir davet üzerine, hem davet eden kişi için hem de davet edilen kişi için bu hediyeler veriliyor. Her bir grup üyesi ise sadece kendi kazandığı ve hattına tanınan hediyeyi kullanabilir. Birden fazla kampanyadan yararlanamazsınız.

Vodafone’un Toplan Gel kampanyasına katılarak kazandığınız İletişim Pass ile sınırsız Whatsapp ve Messenger internet hediyesi, bu uygulamaları kullanırken harcayacağınız data kullanımlarını kapsıyor. Kampanyadaki Müzik Pass hediyesi ise Spotify, Karnaval, Number one ve Power app mobil uygulamaları üzerinden harcayacağınız data kullanımlarını kapsayarak bu data kullanımlarını sınırsız olarak yapabilirsiniz; kendi internet kotanızdan yemiyor. Diğer bir hediye olan Sosyal Pass ise Facebook, Instagram ve Twitter uygulamaları üzerinde harcayacağınız data kullanımlarını kapsıyor. Burada size verilen Pass paketleri reklamlarda geçerli değildir!

Burada size verilen Vodafone hediye internet içerikleri, bir yıl süre ile ve her ay yenilecek şekilde veriliyor. Ayrıca şunu da hatırlatmamız gerekiyor ki hediyelerden kalan kullanımlarınız bir sonraki aya devretmez ve bu kullanımlarınızı başka bir 3. kişiye devredemezsiniz. Size verilen bu hediye internet paketleri, kullanıma başladığınız tarihten itibaren 12 ay sonunda bitiyor ve otomatik olarak iptal ediliyor.

Ayrıca bakınız:

Bedava Amazon Prime Hesapları

Vodafone Bedava Netflix Kampanyası

 

Vodafone Ücretsiz İnternet Nereden Alabilirim?

Vodafone yanımda uygulaması üzerinden bedava internet alabilirsiniz.

Vodafone Bedava 5GB Nasıl Kazanabilirim?

HEDİYE 5GB yazıp 7000’e göndererek.

Vodafone Çark Ücretli midir?

Hayır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu