Türk Telekom

Türk Telekom Bedava İnternet Paketleri, Kampanyası ve Hilesi

Türk Telekom Bedava İnternet Paketleri, Kampanyası ve Hilesi; Operatörlerin sunduğu paketler için bazı hilelerle kampanyadan yararlanmak isteyenler araştırma yapmaya devam ediyor… Türk Telekom, operatörler arasında süren yarışta yeni paket imkanları ve özellikle bedava internet kampanyalarıyla kendini göstermektedir. Ülkemizin en sevilen ve en popüler GSM operatörlerinden biri olan Türk Telekom; bedava internet paketi kampanyaları ile müşterilerini her daim mutlu etmeyi başarıyor.

Türk Telekom’da neredeyse tüm abonelerine özel, hepsi birbirinden cazip bedava internet paketleri yer alıyor.

Türk Telekom üyesiyseniz; sizler de bedava internet paketlerinden yararlanabilir, internet hakkınız dolduğunda bu paketleri kullanabilir; internete kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Bu yazımızda kısaca Türk Telekom bedava internet paketi nasıl kazanılır? sorusunu yanıtlamaya çalışacağım.

İşte, Türk Telekom üyelerinin yararlanabileceği avantajlı bedava internet paketleri:

Cep Telefonu Ek Vergi Nasıl Hesaplanır

Türk Telekom Bedava İnternet Kazanma Yolları

Türk Telekom bedava internet kazanmak istiyorsanız sizlere hazırladığımız güncel bedava internet kampanyalarına katılabilirsiniz.

En İyi Video İndirme Programı

Türk Telekom Sil Süpür Bedava İnternet Kazanma

Türk Telekom tarafından her hafta Çarşamba ya da Cuma günü yenilenen Sil Süpür Kampanyası, abonelerine bedava internetin yanı sıra bedava konuşma paketi, sms paketi vb. farklı hediyeler de sunuyor.

Faturalı hat kullanıcıların yararlanabileceği ve tamamen ücretsiz olan bu kampanyaya katılabilmeniz için Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması’na girmeniz, ardından da karşınıza çıkan ‘Sil Süpür’ oyununu oynamanız gerekiyor.

Oyunu oynadığınızda Türk Telekom tarafından tarafınıza mesaj ile hangi hediyeyi kazandığınız gönderiliyor. Onay mesajını takiben hattınıza tanımlanan hediyeden hemen yararlanmaya başlayabiliyorsunuz.

Kampanya kapsamında Türk Telekom abonelerine sunulan hediyeler arasında haftalık 30 GB, haftalık 10 GB, haftalık 500 MB, günlük 100 MB gibi farklı bedava internet paketleri bulunuyor.

Lakin bu kampanyadan yararlanabilmek isteyen kişilerin mutlaka 4.5 G uyumlu bir akıllı cihaz kullanıcısı olmaları da gerekiyor.

4.5G uyumlu bir simkartınız yoksa size en yakın Türk Telekom mağazasına giderek, sim kartınızı yeni sim kartınızla değiştirebilmeniz mümkün!

Türk Telekom Sil Süpür İle Bedava İnternet Kazanma 

Türk Telekom E-Fatura’ya geçenlere özel 1 GB internet kampanyası

Çevre ve doğa dostu politikaları ile ön plana çıkan Türk Telekom; e-fatura aboneliğini başlatan ve bundan sonraki faturalarını e-posta üzerinden alan kişilere tek seferlik 1GB internet armağan ediyor.

Türk Telekom; bu kampanyası ile kağıt israfını önlemeyi, abonelerine de doğayı ve çevreyi koruma bilinci kazandırmayı hedefliyor.

E-fatura aboneliğinizi hemen başlatmak ve 1 GB internet hakkınızdan yararlanmak için akıllı cihazınızın mesajlaşma bölümüne girin. Ekrana 1 GB yazın ve bir karakter boşluk bırakın. Ardından e-mail adresinizi yazın ve 3008’e mesaj yollayın.

Size gelen onay mesajını takiben 1 ay boyunca geçerli olacak 1 GB Türk Telekom bedava internetinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Arayanı Bil Plus Bedava 1 GB İnternet Kampanyası

Yalnızca Arayanı Bil Plus servisine abone olan Türk Telekom müşterilerine özel olan bu kampanya; üyelerine haftalık ya da aylık 1 GB bedava internet sunuyor.

Telefonunuz kapalı olduğunda bile sizi arayan kişiler hakkında bilgi edinmenizi sağlayan bu servise hemen üye olarak; hem sizi kimlerin aradığını öğrenebilir hem de bedava internetinizi dilediğiniz zaman kullanabilmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bu kampanyadan yararlanmak için öncelikle Arayanı Bil Plus servisine aylık ya da 6 aylık olacak şekilde üye olmanız gerekiyor.

Aylık üye olduğunuzda hattınıza haftalık 1 GB; 6 aylık üye olduğunuzda ise hattınıza aylık 1 GB bedava internet hakkı tanımlanıyor.

Bu kampanyaya aylık üye olmak için PLUS yazıp 7065’e; 6 aylık üyelik içinse PLUS YAZIP 7066’a mesaj göndermelisiniz.

Servis aktive edildikten sonraki 48 saat içerisinde bedava internet hattınıza tanımlandığında, size iletilen tanımlanma mesajını takiben 1 GB bedava internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

4.5G’ye geçenlere özel 30 GB bedava internet kampanyası

4.5G kullanımını teşvik etmek ve yaygınlaştırmak amacıyla Türk Telekom tarafından başlatılan bu kampanya, Türk Telekom mağazalarına gidip, hattını 4.5G’ya taşıyanlara 1 ay boyunca yararlanabilecekleri 30 GB bedava internet hediye ediyor.

Türk Telekom bayilerine giderek sim kartınızı 4.5G’ye taşıyabileceğiniz gibi akıllı cihazınızdan mesaj atarak da bu işlemi tamamlayabiliyorsunuz.

Hattınızı 4.5G’ya taşımak için telefonunuzun mesajlaşma bölümüne girin ve yeni mesaj kısmına 4.5G 30GB yazın ve bu mesajı 5555’e gönderin.

Size gelen onay ve bilgilendirme mesajı sonrasında tek seferlik 1 ay boyunca yararlanabileceğiniz 30 GB internetinizi kullanmaya başlayın.

Türk Telekom Gel Kazan Kampanyası Bedava İnternet Kazanma

Türk Telekom; hattını Türk Telekom’a taşıyan yeni abonelerine Gel Kazan Kampanyası dahilinde bedava 5GB cepten internete girme şansını tanıyor.

12 ay boyunca geçerli olan 5GB cepten internet hakkından yararlanabilmek için 31 Ağustos 2020 tarihine kadar bu kampanyaya katılmanız gerekiyor.

Aynı zamanda bu kampanyadan 12 ay içerisinde ayrılma şansınız da bulunuyor.

Kampanya tarafından size sunulan 5GB interneti kazanmak için Cebimde3G, Cebimde 5G, Prime KatKat 15GB gibi belirli bazı faturalı tarifelere üye olmanız talep ediliyor.

Size en yakın Türk Telekom bayisine uğrayarak ‘Gel Kazan Kampanyası’ ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Selfy’nin Mor Bedava 1 GB Kampanyası:

Türk Telekom’un gençlere özel bir servisi olan Selfy; üyelerine paketlerine ek olarak her ay 1 GB ek internet sunuyor.

Aylık 1GB bedava internetten yararlanmak isteyen gençlerin öncelikle Selfy Mor Paketleri’nden birine dahil olmaları ardından da her ay düzenli olarak hatlarına 25 TL ve üzeri yükleme yapmaları gerekiyor. Yani bu kampanyadan yalnızca Selfy faturasız hat kullanıcıları yararlanabiliyor.

Selfy Mor Paket kullanıcısıysanız; akıllı cihazınızın mesajlaşma bölümüne MOR HEDIYE yazın ve bu mesajı 4545’e yollayın.

Size iletilen bilgilendirme mesajını takiben aylık 1 GB bedava internetinizi kullanmanın keyfini doyasıya çıkarın!

Wifi Şifresi Nasıl Kırılır? (Çalışan Yöntem)

Siri ile Lira Paylaşan Herkese 500 MB Kampanyası:

Iphone kullanıcıları; Siri ile rehberindeki kişilere lira gönderip ve bu işlemi Türk Telekom Online İşlemler üzerinden gerçekleştirdiklerinde anında 500 MB bedava internet kazanıyor.

500 MB internet kullanan kişilerin bu haklarını aynı gün içerisinde kullanmaları gerekiyor.

Uygulama tek seferlik olduğundan bu hediyeden yalnızca ilk kez lira paylaşma işlemi yapanlar yararlanabiliyor. Yani aboneler; 2. kez lira paylaşımlarında tekrar bedava internet kazanamıyor.

Kadınlara Özel Bedava Sosyal Medya Kampanyası:

Türk Telekom; Hediye Sosyal Medya Kampanyası’na üye olan kadınlara 25 TL ve üzeri her yüklemelerinde 2GB internet armağan ediyor.

Kadınlar, 2GB internet haklarının 1 GB’lık bölümünü WhatsApp’da; diğer 1 GB’lık kısmını ise Facebook ve Twitter’da kullanabiliyor.

Hediye Sosyal Medya Kampanyası’na Mobil Ofis, PTTCell, BİMCELL vb. birtakım tarifelerin dışındaki tarifelerden birine abone olan kadınlar yararlanabiliyor.

Yıl sonuna kadar geçerli olacak bu kampanyaya katılmak istiyorsanız; SOSYAL PAKET yazmalı ve bu mesajınızı 5555’e göndermelisiniz. Size iletilen onay mesajıyla birlikte kampanyanın size sunduğu bedava interneti kullanmaya başlayabilirsiniz.

Selfy’li Geceler Kampanyası Bedava İnternet Kazanma:

Türk Telekom’un gençlere sunduğu bu kampanya; Selfy’li gençlere aylık 30 TL ve üstü yükleme yaptıklarında akşam 21.00-09.00 saatleri arasında sosyal medyada ücretsiz bir şekilde vakit geçirme imkanı tanıyor.

Yani gençler; bu saatlerde Twitter, Instagram ve Facebook’ta ücret ödemeksizin zaman geçirebiliyor.

30 gün boyunca geçerli olan bedava internetten yararlanmak isteyen Selfy’li gençlerin telefonlarının mesajlaşma bölümüne gelip, yeni mesaja girmeleri ve 4545’e mesaj yollamaları gerekiyor. Aynı zamanda gençlerin bu mesajı yollamadan önceki 48 saat içerisinde tek seferlik 30 TL’lik yükleme yapmış olmaları da bekleniyor.

Coşturan 3 GB Paketi Bedava 1 GB Kampanyası:

Türk Telekom; bu kampanya dahilinde hattını Fenercell Şampiyon, BURSASPORCELL Şampiyon, KONYASPORCELL Şampiyon ya da GSMobile Şampiyon’dan birine taşıyan ya da bu tarifelerden birine yeni abone olan kişilere her ay yararlanabilecekleri 1 GB bedava internet sunuyor.

Coşturan 3 GB Paketi’ne üye olan faturasız kat kullanıcıların her ay yaptıkları tek seferlik 30 TL ve üstü yüklemelerde 1GB internet hakları da yenilenmiş oluyor.

Üyeler; 1 ay içerisinde bu kampanyadan yalnızca 1 sefer yararlanabiliyor.

Hoş Geldin Kampanyası ile Bedava İnternet Kazanma:

Hattını Türk Telekom’a taşıyanlara özel olan Hoş Geldin Kampanyası; ilk 3 ay içerisinde üyelerine 5GB internet armağan ediyor.

Faturasız hat kullanıcıları için oldukça avantajlı olan bu kampanyadan yararlanmak için ilk 3 ayda hattınıza 30 TL’lik bir yükleme yapmanız yeterli oluyor.

Kampanyaya hemen dahil olmak isteyen kişilerin öncelikle yeni bir faturasız hat satın almaları ardından da BOLBOL yazarak, 5555’e mesaj atmaları gerekiyor. Onay mesajını alan müşteriler; kampanyanın sunduğu ilk ay 750 DK, 750 SMS ve 10 GB Hediyelerini hemen kullanmaya başlayabiliyor.

Türk Telekom EBA Bedava İnternet

Türk Telekom; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan, öğrencilerin ve öğretmenlerin eğitim materyallerine ulaşabilmelerine olanak tanıyan sosyal bir eğitim platformu olan EBA’ya faturalı ve faturasız hat kullanıcıların katılımını teşvik etmek amacıyla ‘EBA Kampanyası’ dahilinde abonelerine aylık 3GB bedava internet hediye ediyor.

3GB internet internetten yararlanmak isteyen Türk Telekom abonelerinin EBA yazarak 5555’e SMS yollamaları gerekiyor.

Türk Telekom 2023 Hediye İnternet Kampanyaları

Türk Telekom Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Türk Telekom Bedava İnternet Kazanma Yolları ve Hilesi

Türk Telekom Bedava İnternet Paketleri 2023

Türk Telekom bedava internet kazanmak için pek çok güncel kampanyalar yaparak hediyeler dağıtmaktadır. Sizlere Türk telekom bedava internet kazanmak için sitemizi takip ederek en güncel kampanyalardan ve bedava internet veren yöntemleri hızlı şekilde öğrenebilirsiniz.

Çok sık sorulan sorulardan biri ise Türk telekom bedava internet hilesi var mı sorusudur. Bir çok bedava internet kampanyası olan tük telekom bedava internet  hilesi yoktur. Sizlere verdiğim yöntemleri kullanarak bedava internet kazanabilirsiniz.

Türk Telekom Bedava İnternet Hilesi

Bu yazımızda kısaca en popüler Türk Telekom bedava internet kazanma yöntemlerini ve Türk Telekom kampanyalarını sizlerle paylaşmaya çalıştık.

Yukarıda bahsettiğimiz kampanyalardan birine ya da birkaçına dahil olarak sizler de internette ve sosyal medyada daha aktif bir şekilde zaman geçirebilirsiniz.

 

Türk Telekom Selfy Mor 1GB Paketinden Kimler Yararlanabilir?

Selfy faturasız hat kullanıcılarına özel olan bir kampanyadır.

Türk Telekom Hoş Geldin Kampanyasında Ne Kadar İnternet Hediye Ediyor?

Türk Telekom hoş geldin kampanyası ile müşterilerine 3 ay boyunca her ay 5GB bedava internet hediye etmektedir.

Türk Telekom Selfy Paketinden Kimler Yararlanabilir?

7-25 yaş aralığında ve bireysel Türk Telekom mobil hat sahipleri

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu