Fiyatı Nedir

Netflix Üyelik Fiyatları

Netflix Fiyatları

Netflix Üyelik Fiyatları; Film denilince akla ilk gelen ve hemen hemen herkesin tercihi Netflix’tir. Dijital platformların başında gelen Netflix birçok içeriği sizlere kolayca sunmaktadır. Dünya çapında 200 milyondan fazla abonesi olan Netflix’i sizler için araştırarak “Netflix üyelik ücreti ne kadar?” sorusunu cevaplıyoruz. Dünyaca ünlü pek çok dizinin de yayınlandığı, online kanallar üzerinden dizi, film, belgesel, anime ve daha birçok içeriği izleme fırsatını yakalayacağınız Netflix platformu ile internet bağlantınızın olduğu hemen her akıllı cihazda, binlerce içeriğe erişmeniz mümkün oluyor.

Netflix Nedir?

Herhangi bir reklam ile karşılaşmayacağınız Netflix platformunu istediğiniz zaman, istediğiniz yerde ve sınırsız olarak izleyebiliyorsunuz. Netflix’e hemen her hafta yeni bir içerik eklenerek sürekli güncel tutuluyor ve buradaki içeriklerin bir çoğu da dünya çapında ses getirir nitelikte oluyor. Bu dizilere örnek verecek olursak da La Casa de Papel, Dark, Squid Game bunların en yeni ve en çok bilinenlerinden sadece birkaçı. Peki merak ettiğimiz soru ise bunları izlemek için ödememiz gereken “Netflix üyelik ücreti ne kadar?”.

Netflix Üyelik Fiyatları

Netflix üzerinden binlerce film ve diziyi izlemek için her ay belirli bir abonelik ücreti ödemeniz gerekiyor. Netflix aboneliği ise üç farklı kategoriye ayrılıyor. Bu abonelik çeşitleri:

  1. Temel Plan (Tek kişilik)
  2. Standart Plan (İki kişilik)
  3. Özel Plan (Dört kişilik)

Bu planların içerisinde değişken özellikler de bulunmakla beraber yıllık olarak abonelik ücreti değişkenlik gösteriyor. Ayrıca daha önce 1 ay ücretsiz deneme şansı bulunarak memnun kalmadığınız zaman 1 ay sonunda iptal ettirebileceğiniz Netflix aboneliğine artık sadece ücret ödeyerek sahip olabiliyoruz. Gelin bu planların detaylarına ve ödemeniz gereken “Netflix Aboneliği Ne Kadar?” beraber bakalım.

netflix'ten yeni abonelik sistemi! tercih edenler daha düşük ücret ödeyecek  - haberler

Netflix Aboneliği Ne Kadar?

Netflix Temel Plan ve Abonelik Ücreti

Netflix Temel Plan Aboneliğine sahip olmanız için:

  • Aylık olarak ödemeniz gereken ücret 63,99 TL’dir.
  • Bu hesabınız üzerinden aynı anda en fazla 1 yerden oturum açarak, sadece 1 ekran izleyebilirsiniz.
  • Temel plan hesabınızdan sadece 1 cihaza içerik indirerek daha sonra izleyebilirsiniz.
  • Ayrıca bu abonelik çeşidinde HD ve ultra HD izleme seçeneği mevcut değil.

Netflix Standart Plan ve Abonelik Ücreti

Netflix Standart Plan Aboneliğine sahip olmanız için:

  • Aylık olarak ödemeniz gereken ücret 97,99 TL’dir.
  • Bu hesabınız üzerinden aynı anda en fazla 2 yerden oturum açarak, sadece 2 ekran izleyebilirsiniz.
  • Temel plan hesabınızdan sadece 2 cihaza içerik indirerek daha sonra izleyebilirsiniz.
  • Ayrıca bu abonelik çeşidinde sadece HD kalitesinde izleme seçeneği mevcut; ultra HD izleme seçeneği mevcut değil.

Netflix Ücretsiz Nasıl İzlenir? Netflix Ücretsiz Deneme

Netflix Özel Plan ve Abonelik Ücreti

Netflix Özel Plan Aboneliğine sahip olmanız için:

  • Aylık olarak ödemeniz gereken ücret 130,99 TL’dir.
  • Bu hesabınız üzerinden aynı anda en fazla 4 yerden oturum açarak, sadece 4 ekran izleyebilirsiniz.
  • Temel plan hesabınızdan sadece 4 cihaza içerik indirerek daha sonra izleyebilirsiniz.
  • Bu abonelik çeşidinde HD ve ultra HD kalitesinde filmleri izleyebilirsiniz!

Netflix’e Nasıl Üye Olurum?

Netflix’i internetinizin olduğu her yerde ve istediğiniz her zaman izleyebilirsiniz. İsterseniz her hangi bir tarayıcı üzerinden Netflix resmi web adresine girerek oturumunuzu açabilir ve izlemeye başlayabilir; isterseniz de akıllı telefon, tablet, akıllı TV, diğer medya oynatıcı cihazlar ve oyun konsolları üzerinden de Netflix uygulamasını indirerek internet bağlandığınız her an Netflix hesabınızla oturum açarak izlemeye başlayabilirsiniz.

Netflix’e üye olmak için şu adımları takip edin:

  1. Netflix’in resmi web sitesine girin.
  2. Ana sayfa üzerinde yer alan e-posta adresi girme alanına üye olmak istediğiniz e-posta adresinizi yazarak hemen sağında bulunan “Başlayın” butonuna tıklayın.
  3. Sonrasında hesabınızın kurulumunu tamamlamak ve güvenliğinizi sağlamak için bir şifre oluşturmanızı isteyecek. Buradaki adımda “İleri” butonunu tıklayın.
  4. Sonrasında sizi parola oluşturma ekranına yönlendiriyor. Bu sayfada yer alan parola ekleme kutucuğuna, hesabınıza giriş için kullanacağınız şifrenizi yazın. Ardından “İleri” tuşuna basın.
  5. Ardından sizin kullanmanız için plan seçeneklerini göstermek isteyecek. Bu ekranda da yine “İleri” butonuna basın.
  6. Açılacak olan ekranda, yukarıda size verdiğimiz seçenekleri göreceksiniz. Bu üyelik planlarından hangisini almak istiyorsanız seçerekİleri” butonuna basın.
  7. Bu işlemden sonra ise sizi ödeme adımına aktarıyor. Burada istediğiniz ödeme seçeneğini tıklayın ve ödeme yapacağınız kart bilgilerini girin. Eğer Netflix indirim kodunuz varsa o kodu yine bu ekrandan girebilirsiniz.
  8. Buradaki adımları da tamamladığınız zaman üyeliğiniz oluşturulmuş oluyor. İyi günlerde kullanmanız dileğimizle.

Tabii ki en sevdiğiniz ve kesilmesini istemediğiniz içerikleri de iOS, Android veya Windows 10 uygulaması ile cihazınıza indirerek seyahat ederken veya internet bağlantınızın kesildiği zamanlarda izleme şansına sahip oluyorsunuz.

Netflix Bedava Hesaplar, Bedava Netflix Premium Hesaplar (Yenilendi)

Netflix Üyelik Ücreti Nasıl Ödenir?

Netflix’i kullanmaya karar verdikten sonra üye olmak istediğiniz zaman ödeme adımında online ödeme seçeneklerinden birisini seçmek durumundasınız. Netflix’e üye olup aboneliğinizi başlattığınız tarih baz alınarak, her ay aynı tarihte üyelik ücreti kesilerek tarafınıza yansıtılıyor. Ödeme seçenekler ise ön ödemeli kart, banka kartı veya kredi kartı olmak üzere;

  • Visa,
  • Master Card,
  • American Express ve
  • Troy Kredi Kartları olabilir.

Netflix Aboneliğimi Nasıl İptal Ederim?

Netflix’e abone olduktan sonra memnun kalmazsanız, içerikler beklentinizi karşılamazsa veya bir süre kullanımına ara vermek isterseniz, Netflix kolay bir şekilde aboneliğinizi sonlandırmanız konusunda esnek davranıyor. Netflix’te sizi zor durumda bırakacak olan hiçbir sözleşme ve taahhüt bulunmuyor ve Netflix hesabınızı, istediğiniz zaman online başvuru ile iki adımda ve oldukça kolay bir şekilde iptal etme şansına sahipsiniz. Ayrıca Netflix’te hiçbir taahhüt olmadığı için üyelik iptali için de ekstra bir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Netflix aboneliğinizi istediğiniz zaman başlatabilir ve istediğiniz zaman da durdurabilirsiniz.

Ayrıca bakınız:

Netflix Bedava Premium Hesaplar (Güncel Liste) 

Bedava Exxen Hesapları 

Bedava Amazon Prime Hesapları 

 

Netflix Taahhütlü mü?

Netflix taahhütlü değildir.

Netflix için İnternet Gerekli midir?

Netflix hemen hemen tüm servisini internet üzerinden sunduğu için internet paketine ihtiyacınız vardır.

Netflix Üyeliğimi Hemen İptal Edebilir miyim?

Evet.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu