Teknoloji Haberleri

Bedava İnternet Kazan – Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Bedava İnternet Veren Siteler

Bedava İnternet Kazan – Bedava İnternet Veren Uygulamalar; İnternet kazanmak isteyen kişiler çeşitli uygulamalar sayesinde bedava internet kazanabiliyor. Birçok operatör kullanıcısı en fazla internet veren uygulamaları tercih etmektedir. Telefon internetiniz yetmediği anlarda imdadınıza yetişecek olan bedava internet veren uygulamaları ve siteleri sizler için araştırdık. İnternetinizin bittiği anlarda acil ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz ve internet keyfinizin bölünmesini engelleyecek bedava internet kazandıran uygulamalar ve siteleri araştıran pek çok kişi var.

Hediye İnternet Kazanın

Eğer sizin de kullandığınız internet paketi yetersiz kalıyorsa sizin için hazırladığımız bu yazımız ile daha önce de duyduğunuz ve ilk defa duyacağınız uygulamalar ve internet siteleri üzerinden, sizlerden istenen bir takım görevleri gerçekleştirerek ücretsiz internete sahip olabilirsiniz. Tabii ki her zaman olduğu gibi burada hediye edilen internet miktarı, uygulamalara ve sitelere göre değişkenlik gösteriyor.

Bu yazımızda ilk önce Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gibi GSM operatörlerinin bedava internet veren uygulamalarına değinecek, sonrasında ise görev yaparak bedava internet veren sitelere bakacağız. İnternet üzerinde bir takım anket ve reklam firmaları, yapacağınız anketler ve izleyeceğiniz reklamların karşılığında internet hediyesi veriyor. Bunun için bazı siteler üzerinden anket doldurma, bilgi yarışmasına katılma, ürün test etme, bazı sosyal medya hesaplarına abone olma gibi sizler için hazırlanan görevleri yerine getirerek bedava internet kazanabilirsiniz.

bedava i̇nternet kampanyaları

Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Ülkemizde en çok kullanılan GSM operatörleri arasında yer alan Turkcell’in ücretsiz internet veren uygulamalarını duymadıysanız gelin birlikte inceleyelim. Turkcell, başlattığı bir çok kampanya ve uygulama ile bedava GB dağıtıyor. Bedava internet elde edebileceğiniz Turkcell uygulamaları şunlar:

  • Dijital Operatör ( Salla Kazan ): Turkcell’in kendi geliştirdiği ve üzerinde her türlü işlemi gerçekleştirebileceğiniz uygulaması olan Dijital Operatör içerisinde, “Salla Kazan” bölümüne giriş yaparak haftalık olarak telefonunuzu sallayıp bedava GB kazanabilirsiniz.
  • GNC ( Çatlat ): Turkcell’in 26 yaş altındaki gençlere özel olarak hazırladığı bu uygulama üzerinden giriş yaparak bedava internet kazanma şansını yakalayın. Bunun içi yapmanız gereken ise GNC uygulamasına giriş yaptıktan sonra “Çatlat” bölümüne gitmek oluyor. Sonrasında ise buradaki yumurtayı haftada 2 kez çatlatarak 2 GB’a varan bedava internet kazanma şansına sahip oluyorsunuz.
  • BiP: Turkcell tarafından piyasaya sürülen, mesajlaşma ve konuşma uygulaması olan BiP üzerinden de bedava internet kazanabilirsiniz. Bunun için BiP uygulamasına kayıt olduktan sonra #senyapdiye kanalını takip etmeniz gerekiyor. Burada sizin için verilecek görevleri tamamlayarak internet kazanabilirsiniz.
  • Diğer Turkcell uygulamaları: Dergilik, Fizy, Paycell, UpCall Yaani ve Turkcell TV gibi Turkcell tarafından geliştirilen uygulamalar ilk giriş yapmanıza özel olarak bedava internet hattınıza tanımlanıyor. Yalnız burada kazandığınız internet paketleri, sadece bu uygulamalarda kullanılmak üzere tanımlanmış da olabilir. Bunun için size gelecek olan bilgilendirme mesajını dikkatli bir şekilde okuyun.

Turkcell Superbox Fiyatları – Turkcell Vınn Fiyatları

Superonline Modem Arayüzüne Giriş ve Modem Şifresi Değiştirme

Vodafone Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Bedava internet kazanabileceğiniz GSM operatörlerinden birisi de Vodafone’dur. Vodafone’un sizin için hazırladığı sürpriz hediyeler arasından bedava GB internet kazanma fırsatı yakalamak için şu uygulamaları indirmeniz gerekiyor:

  • Vodafone Yanımda ( Çark Çevirme ): Haftalık olarak Vodafone Yanımda uygulamasının “Çark Çevirme” bölümüne giderek, bedava internet ve diğer sürpriz hediyelerden birisine sahip olabilirsiniz. Bunun için uygulamaya giriş yaptıktan sonra “Bana Ne Var” bölümüne gidin ve “Çark Çevirme” seçeneğini seçin. Burada bedava internet kazanma şansınız her hafta yenilendiği için haftalık olarak giriş yapmayı unutmayın.
  • Vodafone İnternet Avcıları: iOS ve Android telefonlarınıza indirerek kazanmaya başlayabileceğiniz Vodafone İnternet Avcıları uygulaması ile hem uygulama içi oyunlarda eğlenecek hem de bedava internet kazanacaksınız. Bunun için oyunların içerisinde sizden istenen görevleri tamamlamanız yeterli oluyor. Ardından ise kısa bir süre içerisinde kazandığınız internet, hattınıza tamamlanıyor.

Türk Telekom Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Eğer size ait bir Türk Telekom hattı var ise ve bedava internet kazanmak istiyorsanız ücretsiz ve haftalık olarak bedava internete sahip olabilirsiniz. Bunun için kullanabileceğiniz Türk Telekom uygulamaları şunlar:

  • Türk Telekom Online İşlemler ( Sil Süpür ): Türk Telekom hat sahipleri, Türk Telekom online işlemler uygulamasına giriş yaptıktan sonra “Sil Süpür” bölümüne giderek, haftalık olarak bedava internet ve diğer hediyeleri kazanma şansını yakalıyor. Sen de Sil Süpür’e haftalık olarak giriş yaparak bu hediye fırsatlarından yararlanabilirsiniz.
  • Türk Telekom – Ziraat Bankası Online TL Yükleme: Türk Telekom ile Ziraat Bankası arasında yapılan anlaşma ile, Ziraat Bankası üzerinden yapacağınız TL yükleme işlemlerinizin ardından bedava 5 GB internet kazanma şansına sahip olabilirsiniz. Bunun için, TL yüklemesi yapmadan önce “Ziraat Bankası TL Yükle” kampanyasına katılmanız gerekiyor.
  • Türk Telekom Arayanı Bil Plus: Türk Telekom’un, telefonunuz kapalı olsa dahi sizi arayanları görebileceğiniz servisi olan Arayanı Bil Plus servisine aboneliğinizi başlattıktan sonra bedava 1 GB internet paketine sahip olabilirsiniz.

Bedava İnternet Kazanabileceğiniz Diğer Uygulama ve Siteler

GSM operatörlerinin dışında, kullandıkça ve görev yaptıkça internet kazana bileceğiniz bazı telefon uygulamaları ve internet siteleri ise şunlar:

  • Gigato
  • Hike Massanger
  • Databack
  • KickBit
  • SMSSmart
  • Freenet
  • Midea App

Buradaki cep telefonu uygulamaları ve internet siteleri üzerinden giriş yapıp kayıt olmanız gerekiyor. Uygulamaları ise kullanmaya başladıkça bedava GB kazanabilirsiniz. Ancak bunun için belli bir kullanım süresi ve kullanım kotasını doldurmanız bekleniyor.

Sizin için hazırladığımız bu yazımız ile ücretsiz internet kazanabilirsin. Böylece internet keyfiniz hiçbir zaman bölünmesin! Bu uygulamaları kullanarak ve sizden istenen görevleri yerine getirerek, ek paket almanıza gerek kalmadan ve para ödemeden rahatça internette dolaşmanın keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca bakınız:

Turkcell Bedava İnternet (Güncel Kampanyalar) 

Türk Telekom Bedava İnternet (Güncel Kampanyalar) 

PTTcell Bedava İnternet Kampanyaları ve Paketleri 

Vodafone Bedava İnternet (Güncel Kampanyalar)

 

Sil Süpür Nedir?

Türk Telekom uygulamalarından biri olan sil süpür, her hafta kullanıcılarına sürpriz hediyeler verir.

Salla Kazan Nedir?

Turkcell kullanıcılarına özel olan salla kazan kampanyası ile çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.

Vodafone Çark Nedir?

Hediye paketler veren uygulamadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu