Vodafone

Vodafone Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır? Rehber Yedekleme Yolları

Vodafone Rehber Nasıl Yedeklenir? Vodafone Rehberim Uygulaması ile Rehber Yedekleme, Vodafone Rehber Yedekleme Ücretsiz, Vodafone Rehber Yedekleme Yöntemleri, Vodafone Güvenli Depo Rehber Yedekleme, SIM Karta Kaydetme, Smart Switch Uygulaması Rehber Yedekleme, İçe Dışa Aktarması Yaparak Rehber Yedekleme ve diğer detaylar yazımızda...

Vodafone Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır? Rehber Yedekleme Yolları; Günümüzde uygun hat ya da telefon kampanyaları sürekli güncellenerek kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Hat değişikliği esnasında en çok sıkıntı yaşadığımız konulardan biri de rehber yedeklemedir. Hangimiz zaman zaman hattımızı değiştirmek zorunda kalmıyor ya da bir anda rehberimizin boşaldığına tanık olmuyoruz ki?

Akıllı cihazlarımızı kaybettiğimizde de karşılaşmak zorunda kaldığımız bu durum; ihtiyaç halinde ulaşmak istediğimiz kişilere ulaşamamamıza yani mağdur olmamıza yol açıyor.

Bu mağduriyetimizi gidermek istediğimizde de bize teker teker arkadaşlarımızın ya da sevdiklerimizin telefon numaralarını tekrar araştırmaktan başka yapacak pek de şey kalmıyor.

Aslında rehberimizdeki numaraları yedekleyerek, bu mağduriyetle karşılaşmaktan korunma şansımız da bulunuyor.

Bu yazımızda kısaca Vodafone kullanıcıları için Vodafone rehber yedekleme nasıl yapılır? sorusunu yanıtlamaya çalışacağız.

Vodafone kullanıcısıysanız, rehberinizdeki numaraları nasıl yedekleyebileceğinizi ve çok daha fazlasını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Telefon Fabrika Ayarlarına Döndükten Sonra Dosyalar Nasıl Kurtarılır?

Vodafone Rehber Nasıl Yedeklenir

Vodafoen rehber yedekleme ücretsiz olarak yapabileceğiniz bir çok yöntem bulunmaktadır. Vodafone rehber yedekleme ücretsiz olarak aşağıda sizlere verdiğim yöntemleri kullanabilirsiniz.

Vodafone Rehber Yedekleme Yöntemleri

Vodafone rehberi geri getirme ve vodafone rehberi sime aktarma işlemeleri nasıl yapılır sorusuna yazımızı okuyarak cevap bulabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan vodafone rehber yedekleme yöntemleri

Vodafone tarafından müşterilerine sunulan rehber yedekleme yöntemlerini aşağıdaki şekilde sıralayabilmemiz mümkün:

Vodafone Güvenli Depo Rehber Yedekleme

Müşterilerine ücretsiz bir şekilde rehber yedekleme şansı tanıyan bu uygulama; rehberinizdeki numaraların yanı sıra fotoğraf ve videolarınızı da yedekleyebilmenize olanak tanıyor.

Yani en sevdiğiniz videoları, fotoğrafları, en çok ihtiyaç duyduğunuz telefon numaralarını bu uygulama üzerinden yedekleyebiliyorsunuz.

Müşterilerine 1 GB yedekleme alanı sunan Vodafone Güvenli Depo uygulamasını Google Play Store ya da Apple Store üzerinden akıllı cihazlarınıza kolaylıkla indirebilirsiniz.

Böylelikle akıllı cihazınızı ya da sim kartınızı kaybettiğiniz zamanlarda uygulamaya girerek, yedek rehberinizdeki numaralara ulaşabilirsiniz.

vodafone-rehber-yedekleme.jpg (650×380)

SIM Karta Kaydetme

Rehberimizdeki numaraları hem akıllı cihazımıza hem de SIM kartımıza kaydetmek; cihazımızın bozulması durumunda SIM kart üzerinden, SIM kartımızı kaybettiğimizde ise akıllı cihazımız aracılığıyla numaralara erişebilmemize yardımcı oluyor.

Bu yüzden de telefonumuza yeni kaydettiğimiz numaraları muhakkak bir de SIM kartımıza kaydetmemiz gerekiyor.

Telefonunuzun rehber ayarlarına girip, numarayı hem SIM karta hem de telefon hafızasına kaydederek, cihazınıza ya da sim kartınıza dair bir sorun ile karşılaştığınızda rehberinizdeki numaralara bir diğer seçenek üzerinden ulaşabilirsiniz.

Smart Switch Uygulaması Rehber Yedekleme

Vodafone rehber yedekleme yöntemlerinden bir diğeri olan Smart Switch uygulaması sayesinde dilediğiniz numara, video, ses ve fotoğrafların yedeğini alabiliyorsunuz.

Google Play ya da App Store Marketler uygulaması üzerinden Smart Switch indirerek, tamamen size özel bir yedek ses, video, fotoğraf ve rehber alanı oluşturabilirsiniz.

Vodafone Bedava İnternet Kampanyası

İçe Dışa Aktarması Yaparak Rehber Yedekleme

Telefon numaralarını hem akıllı cihazınıza hem de sim kartınıza kaydedebilmenizin bir yolu da içe dışa aktarmasından yararlanmak!

Bu yöntemi kullanarak ‘Rehber yedekleme’ işleminizi tamamlamak için öncelikle telefonunuzdan ‘Rehber’ bölümüne girin!

Ardından rehberinizden yedeklemek istediğiniz numaraları seçin ve içe dışa aktar seçeneğine tıklayın. Size özel numaraları sim karta dahil etmek istiyorsanız, Sim karta dahil etme seçeneğine tıklayın.

Bu yöntem ile sim kartınızdaki numaraları telefonunuzun hafıza kartına, hafıza kartındaki numaraları ile sim kartınıza kolaylıkla aktarabilirsiniz. 

Vodafone Rehber Yedekleme Ücretsiz

Vodafone rehber yedekleme işlemi ücretsiz olarak yapmak için ne yapmanız gerektiği hakkında bilgi vermek istiyorum. İşte vodafone rehber ücretsiz yedekleme yolları;

Vodafone Rehberim Uygulaması ile Rehber Yedekleme

Tamamen ücretsiz olan Vodafone Rehberim Uygulaması; rehberinizi yedekleyebilmenize, böylelikle yeni cihazınızı kullanmaya başladığınızda eski rehberinizdeki numaralara kolaylıkla ulaşabilmenize öncülük ediyor.

Rehberinizdeki numaraları otomatik bir şekilde ya da bireysel olarak yani elle yedekleyebilmenizi sağlayan bu uygulamayı Android ya da IOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabiliyorsunuz.

Bu uygulamadan yararlanmak için mutlaka Online Self Servis Uygulamasını da kullanmanız gerekiyor.

Uygulamaları Google Play Store ya da Apple Store üzerinden indirip, hemen rehberinizdeki numaraları yedeklemeye başlayabilirsiniz.

Hatta otomatik yedekleme seçeneğinden yararlanarak, rehberinizdeki numaraları belirli aralıklarla yedekleyebilirsiniz. Vodafone rehberim uygulaması tamamen ücretsiz bir servislerden biridir.

Bu yazımızda kısaca Vodafone Rehber Yedekleme ücretsiz nasıl yapılır? sorusunu yanıtlamaya çalıştık.

Yukarıdaki yöntemlerden en az birkaçından yararlanarak; akıllı cihazınızın çalınması, kaybolması, bozulması ya da sim kartınızın artık geçersiz olması vb. durumlarda mağdur olmaktan, sevdiklerinizin, iş arkadaşlarınızın, işinizle ilgili numaraların kısacası rehberinizdeki önemli numaraların kaybolma riski ile karşılaşma olasılığınızı en aza indirgeyebilirsiniz.

 

Vodafone Rehber Yedeklemesi SIM Karta Kaydedilir mi?

Telefonunuzun ayarlar kısmına girip kişiler bölümünden kayıtlı olan isimleri SIM karta aktarabilirsiniz.

SIM Kart Değişince Numaralar Silinir mi?

SIM kart değişikliği sonucunda kişileriniz telefona kayıtlı değil ise silinecektir.

Güncel Vodafone Kampanyalarından Nasıl Haberdar Olabilirim?

Telefonunuza Vodafone Yanımda Uygulaması indirerek güncel kampanyalardan ve size özel fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu