Teknoloji Haberleri

Çiçek Sepeti Kargo Sorgulama

Çiçek Sepeti Kargo Takibi – Sipariş Takibi

Çiçek Sepeti Kargo Sorgulama; Sevdiklerimize hediye almak istediğimizde ilk baktığımız yer çiçeksepeti uygulamasıdır. Hediyelik eşya denince akla ilk gelen uygulamalardan biri de çiçek sepetidir. Kargo takip, Türkiye’nin en çok tutulan online çiçek ve hediyelik satış sitesi olan “Çiçek Sepeti kargo sorgulaması nasıl yapılıyor?” sizler için araştırdık. Ülkemizin önde gelen online çiçek ve hediyelik eşya sitesi olan Çiçek Sepeti, e-ticaret sektörüne oldukça farklı bir bakış açısı getirerek en hızlı ve kolay ürün gönderimi konusunda ön plana çıkıyor.

Çiçek Sepeti

ÇiçekSepeti, içerisindeki çiçek ve yenilebilir çiçek kategorilerinin yanı sıra elektronik, ev & yaşam, kişisel bakım, süpermarket, kozmetik, moda, spor & outdoor, hobi, pet shop, ve takı & aksesuar gibi pek çok konuda da müşterilerine farklı alışveriş seçenekleri sunuyor. Bizler de bu yazımızda sizin için “Çiçek Sepeti kargo sorgulama nasıl yapılır?” “Çiçek Sepeti kargo takibi nasıl yapılıyor?” diye araştırarak Çiçek Sepeti kargo takibine dair tüm detayları araştırdık. Gelin neler yapmanız gerektiğine beraber bakalım.

Çiçek Sepeti Kargo Sorgulama

Çiçek Sepeti Sipariş No ile Kargo Sorgulama

Çiçek Sepeti kargo sorgulamak için izlemeniz gereken adımlar şunlar:

  1. Çiçek Sepeti’nin resmi internet sitesine girdikten sonra, ekranın sağ üst tarafında yer alan “Sipariş Takibi” butonuna basarak ilgili sayfaya gidin.
  2. Açılacak olan sayfada, sizden “sipariş numaranız” ve siparişi verdiğiniz “e-posta adresiniz” isteniyor.
  3. Buradaki ilgili alanlara bilgilerinizi girdikten sonra hemen sağ alt kısımda bulunan “Sipariş Takip” butonuna basın.
  4. Karşınıza çıkacak olan sayfadan, Çiçek Sepeti’nden yaptığınız alışverişe dair kargo durumunu anlık olarak takip edebiliyorsunuz.

Yukarıda sizden istenen bilgileri kullanarak, Çiçek Sepeti uygulaması üzerinden verdiğiniz ürününüzün il başta hazırlık aşamasından başlayarak, son adım olan sipariş teslimatı anına kadar olan tüm süreci ve işlem basamaklarını takip etmenize olanak sağlıyor.

çiçek sepeti kargo takip ve sorgulama nasıl yapılır | ssk

Çiçek Sepeti Hesabım ile Kargo Takibi

Çiçek Sepeti kargo takibi yapmanız için dilerseniz, Çiçek Sepeti hesabınıza girdikten sonra da tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Bunun için izlemeniz gereken adımlar ise şu şekilde sıralanıyor:

  1. Çiçek Sepeti resmi web sitesine giriş yapın.
  2. Ardından, ekranın sağ üst tarafında bulunan “Üyelik” butonuna tıklayarak “Üye Girişi”ne basın.
  3. Ekranda yer alan ilgili alanlara, Çiçek Sepeti’ne kayıt olduğunuz “e-posta adresinizi” ve “şifrenizi” yazın. Sonra da hemen alt kısımda bulunan “sorunun cevabını” yine ilgili alana yazın ve “Giriş” butonuna tıklayın.
  4. Sonrasında ise menü üzerindeki “Siparişlerim” sekmesine tıklayın ve kargo takibini yapmak istediğiniz siparişinize gidin.
  5. Son adımda ise istediğiniz siparişin üzerine gelerek “Kargo Takibi” butonuna tıkladığınız zaman verdiğiniz siparişe dair Çiçek Sepeti sipariş takibini yapabilirsiniz.

Dilerseniz, ÇiçekSepeti hesabınıza Google veya Facebook hesabınız ile de bağlanabilirsiniz.

Trendyol Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Çiçek Sepeti Siparişim Hangi Saatte Teslim Edilir?

ÇiçekSepeti’nden vermiş olduğunuz siparişler, toplu dağıtımlar halinde dağıtım yapıldığı için, gönderim sağlanacak olan adrese bağlı olarak net bir teslimat saati söylemek maalesef mümkün olmuyor. Bu nedenler, siparişleriniz için sadece tahmini teslimat saat aralığı verilir ve sizin belirlediğiniz bu saat aralığı içinde siparişiniz alıcı kişiye teslim ediliyor. Ayrıca, ÇiçekSepeti kargo ile gönderilecek olan siparişleriniz ise belirtilen kargo teslim süreleri içerisinde alıcıya teslim ediliyor.

Daha detaylı bilgi almak için ise siparişinizi verdikten sonra vermiş olduğunuz bu siparişi hazırlayan tedarikçi firma ile Çiçeksepeti’nin resmi internet sitesi üzerinden, hesabınıza giriş yaptıktan sonra iletişime geçerek siparişiniz hakkında daha detaylı bilgi alabiliyorsunuz. Bunun için, siparişinizi verdikten sonra, sipariş takip bölümüne giderek “Satıcıya sor” alanını kullanarak tedarikçi ile internet üzerinden iletişim sağlayabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Çiçek Sepeti Sipariş Teslimat Saat Değişikliği Yapabilir miyim?

ÇiçekSepeti üzerinden verdiğiniz sipariş, eğer hala hazırlanma aşamasına geçmedi ise alıcı bilgilerini, siparişinizi gönderim tarih ve saatini değiştirme şansınız oluyor. Bunun için şu adımları takip edin:

  1. ÇiçekSepeti resmi web sitesine gidin.
  2. Ardından, ekranın sağ üst tarafında bulunan “Üyelik” butonuna tıklayarak “Üye Girişi”ne basın.
  3. Ekranda yer alan ilgili alanlara, Çiçek Sepeti’ne kayıt olduğunuz “e-posta adresinizi” ve “şifrenizi” yazın. Sonra da hemen alt kısımda bulunan “sorunun cevabını” yine ilgili alana yazın ve “Giriş” butonuna tıklayın.
  4. Sonrasında ise menü üzerindeki “Siparişlerim” sekmesine tıklayın ve teslimat saatini değiştirmek istediğiniz siparişinizi seçin.
  5. Buradan “Düzenle” butonuna bastıktan sonra sipariş teslimat saatini değiştirebilirsiniz.

Eğer siparişiniz hazırlık aşamasına geçmiş ise de ÇiçekSepeti müşteri hizmetlerini arayarak siparişinize dair yapmak istediğiniz değişiklikleri iletebilirsiniz.

Çiçek Sepeti Teslimat Sırasında Alıcı Yerinde Olmazsa Ne Olur?

Eğer verdiğiniz siparişten sonra Çiçek Sepeti teslimat sırasında alıcı yerinde olmazsa, verdiğiniz siparişi alıcıya teslim edebilecek birisi var ise o kişinin adı, soyadı ve imzası alınarak sipariş teslimat edilebilir. Ayrıca siparişi teslim alan kişiye dair sms ve e-mail yoluyla size geri dönüş yapılıyor. Resmi ve özel kuruluşlar için verilen siparişler için ise kendi prosedürleri doğrultusunda teslimat gerçekleştiriliyor. Kargo ile gönderimi sağlanan siparişlerde de kargo görevlisi, vermiş olduğunuz siparişi en yakın şubeden teslim alabileceğine dair bir not bırakarak şubeden teslimat yapılabiliyor.

Yurt Dışından Dönüşte Vergiden Muaf Eşya Getirme Şartları

Çiçek Sepeti Kargo Ücreti Ne Kadar?

Çiçek Sepeti üzerinden verdiğini siparişleriniz için, ÇiçekSepeti şubelerinin bulunduğu merkezi adreslere verdiğiniz siparişler için hiçbir kargo ücreti talep edilmiyor. Merkezi lokasyonlar dışında kalan adreslere verdiğiniz siparişler için ise siparişinizin teslim edileceği adresin merkeze ve ÇiçekSepeti şubesine olan uzaklığına bağlı olarak farklı kargo ücretleri ödüyorsunuz. Ancak zaten kargo ile teslim edilecek olan siparişleriniz için herhangi bir kargo ücreti ödemenize gerek kalmıyor.

Not: Çiçek sepeti üzerinden verdiğiniz siparişlerinizi, eğer 3 gün içerisinde kargonuzun teslim edileceği kargo şubesinden teslim almazsanız, siparişiniz iade olunarak Çiçek Sepeti’ne geri gönderiliyor. Eğer verdiğiniz siparişin alıcısı adreste yok ise sipariş geldi ise siparişinize dair son durumu öğrenmek için 0850 222 00 79 numaralı Çiçek Sepeti müşteri hizmetleri numarasını arayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bakınız:

Bedava Exxen Hesapları 

Getir İndirim ve Kampanya Kodu (Güncel) 50 TL – 30 TL – 20 TL 

En Güzel Instagram Kullanıcı Adları (Harika Fikirler) 

 

Çiçek Sepeti Müşteri Hizmetleri Numarası Kaçtır?

Müşteri temsilcisine bağlanmak için 0850 222 00 79 arayabilirsiniz.

Çiçek Sepetinde İade Var mıdır?

14 gün içerisinde aldığınız ürünü iade edebilirsiniz.

Çiçek Sepeti Değişim Var mıdır?

İade mevcuttur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu