Bimcell

Bimcell Bedava İnternet

Bimcell Bedava İnternet ; Bedava internet kampanyaları son zamanların en çok talep gören paketleridir. Bimcell bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şeyi yani interneti bizlere bedava kazandırmak için kampanyalar düzenlemektedir. Gün geçtikçe müşterisi sayısını hızlı şekilde artıran operatörlerden biri olan Bimcell kullanıcıları elinde tutmak için cazip kampanyalar yaratarak çeşitli hediyeler vermektedir. Özellikle bimcell bedava internet paketleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler bimcell bedava internet kazanma yollarını ve hilelerin çok sık araştırmaktadırlar.

Bimcell bedava internet 2023 yılında hem elindeki müşterileri korumak hem de yeni müşteriler kazanmak için cazip kampanyalar yapmaktadır. Sizlerde Bimcell bedava internet kazanmak istiyorsanız bimcell bedava internet paketi alarak hediye internetinizi anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bimcell Bedava İnternet Kazanma Yolları 2023

Genelde yeni kullanıcılar için bedava internet paketleri hakkında cömert davranan bimcell yeni hat alan kullanıcılarına 1 ay boyunca kullanabileceği 9 GB internet, 300 dakika ve 3000 SMS hediye etmektedir. Bim mağazalarına kimliğiniz ile beraber gittiğinizde yeni hat ücreti olan 85 TL ödeyerek bu hediyeli hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sadece yeni hat alımlarında değil numara taşıma işleminde aynı şekilde 9 GB internet, 300 dakika ve 300 SMS hediyeniz anında hattınıza tanımlanacaktır.

GÜNCEL KAMPANYA: Tüm Bimcell abonelerine ramazan ayı boyunca sahurda bedava internet hakkı kazanıyorlar. Bimcell Ramazan ayı boyunca geçerli bedava internet kampanyasından yararlanmak için hattınıza 30 TL ve üstü yükleme yaptıktan sonra SAHUR2022 yazıp 5555’e kısa mesaj göndererek katılabilirsiniz.

Ramazan ayı boyunca  02:00 – 06:00 saatleri arasında internet kullanımı paketinizden düşmeyecek ve ücretsiz olarak internet kullanımı sağlayacaksınız.

Bimcell Bedava 30 GB Bedava İnternet

Bimcell bedava internet 2022 kampanyalarına katılan tüm faturasız hat sahiplerine 30 GB internet hediye etmektedir. 1 ay boyunca geçerli 30 GB hediye internetin sahibi olmak için telefonunuzun mesaj kısmında 30GB yazarak 5555‘e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir. Bilgilendirme sonrası bedava GB internet hattınıza yüklenecektir.

Bimcell Faturasız Tarifeler ve Paketler

Bimcell Bedava İnternet Kampanyası

Bimcell bedava internet kampanyası kapsamından hatlarına yükleme yapan tüm Bimcell müşterileri 2 GB yada 5 GB bedava internet kazanıyorlar. Hatlarına 40 TL ve üstü yükleme yaptığınızda 1 ay geçerli 2 GB internet kazanırken hatlarına 50 TL ve üstü yükleme yapan Bimcell müşterileri 5 GB internetin sahibi oluyorlar. Hattınıza yükleme yaptıktan sonra 2 GB yada 5 GB kazanmak için “Bimcell Festival” yazıp 4551’e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

Bimcell Bedava İnternet Paketleri

Mobil iletişim sektörüne atıldıktan sonra bu alanda yaptığı yatırımlar ve kampanyalar ile adından sıkça söz ettiren bimcell özellikle interneti çok sık kullanan gençlerin en sık tercih ettiği operatör olmayı başarmıştır.  Birbirinden cazip ve uygun internet kampanyaları ile ön plana çıkan bimcell’in en çok tercih edilen internet paketleri ise;

  • Dost S Paketi :  4 GB İnternet, 750 Dakika ve 750 SMS 23 TL
  • Dost M Paketi:  5 GB İnternet, 750 Dakika ve 750 SMS 28 TL
  • Dost L Paketi:  12 GB İnternet, 750 Dakika ve 750 SMS 32 TL
  • Dost XL Paketi: 20 GB İnternet, 750 Dakika ve 750 SMS 42 TL

Bimcell Bedava 1 GB İnternet

Bimcell bedava internet 2023 yılında en çok tercih edilen internet paketlerinden biridir. Devamlı olan bu bedava internet kampanyasında her 25 TL yüklemenize 1 GB bedava internet vermektedir.

Her ay düzenli olarak 25 TL ve üstü yüklemenize anında 1 GB internet ve 500 dakika anında hattınıza tanımlanacaktır.

Hattınıza bakiye yüklediğiniz tarihten itibaren bimcell bedava internet paketini 1 ay boyunca kullanabilirsiniz. Her hangi bir abonelik yada başvuru şartı yoktur. Şimdilik yıl sonuna kadar devam edecek bu kampanyadan sizde yararlanabilirsiniz. Hattınıza 1 ay içerisinde yüklediğiniz bakiye ne olursa olsun sadece bir defa  1 GB internet kazanırsınız.

Bimcell Bedava 5 GB İnternet Kampanyası

Bimcell bedava internet kazanmak için güncel kampanyalarında biri ise 40 TL üstü yükleme yapan herkese 4 GB hediye internet ve 500 SMS hediye vermektedir. Yapmanız gereken tek şey hattınıza 40 TL üstü yüklemek hediye 4 GB hattınıza otomatik olarak yüklenecektir.

Bimcell YOK Bedava İnternet Kampanyası

Bimcell ve YOK arasında yapılan anlaşma ile uzaktan eğitim sistemini desteklemek için Tüm üniversite öğrencilerinin hatlarına 6 GB bedava internet yüklemesi yapılacaktı. Üniversite öğrencilerinin eğitim sistemini desteklemek için hayata geçiren bu kampanyada 6 GB hediye internet otomatik olarak tanımlanacaktır.

Bedava SMS Gönderme Ücretsiz SMS Gönderme

BIMcell EBA 8 GB Bedava İnternet

Bımcell uzak eğitim sistemine destek olmak için EBA kullanımı için hediye 8 GB hediye internet vermektedir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın uzaktan eğitim sürecine destek olmak amacıyla, EBA (Eğitim Bilişim Ağı) online eğitim uygulaması ve eba.gov.tr kullanımlarına mobil 8 GB hediye! Bımcell eba 8 gb bedava internet her ay otomatik olarak yenilenecektir.

Bimcell Bonus 6 GB Bedava İnternet

Bımcell abonesi olan yeni müşterilerine 6 GB bedava internet vermektedir. Hattınız aktif olduktan sonra, 30 Gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551’e göndererek hem bedava 6 GB internet hem de 250 dakika ile 250 SMS herkese ücretsiz.

Bimcell 4.5 G Cepten Bedava 30 GB İnternet

4.5G uyumlu sim kar alan ve hattını 4.5 G açan bütün Bimcell müşteri bir ay geçerli 30 GB bedava internet kazanıyor. Sim kartınızı ücretsiz olarak 4.5 G uyumlu sim kart ile değiştirdiğinizde hattınıza otomatik olarak 30 GB bedava internet yüklenecektir.

Bimcell Hediye İnternet Paketi

Bimcell’in interneti denemek için Bimcell tarafından 500 MB bedava deneme interneti vermektedir. Bimcelli daha iyi tanımak için ücretsiz olarak verdiği bu bedava interneti almak için telefonun mesaj kısmına “DENEME” yazarak 5555 mesaj atmanız yeterlidir. 1 ay boyunca bedava internetiniz size kısa mesajla bildirilecektir.

Ayrıca bimcell’in sunduğu diğer bedava internet paketlerinden biri olan 500 MB hediye interneti almak için telefonunuz mesaj kısmına “500 MB” yazarak 4551 mesaj göndermeniz yeterlidir. Hattınıza 500 MB internet kısa sürede tanımlanacaktır.

Aynı şekilde 1 GB internet kazanmak için telefonunuzun mesaj kısmına “1 GB” yazıp 4551 mesaj göndermeniz yeterlidir. Hattınızı kısa sürede bedava 1 GB internet tanımlanacaktır.

Bimcell Hediye İnternet Sorgulama

Bimcell kullanıcılarının en çok merak ettiği sorulardan biri ise hediye internet sorgulama işlemidir. Kalan bakiyeniz, internet yada dakikalarını rahatlıkla sorgulayabilirsiniz.

Dilediğiniz zaman ücretsiz olarak bakiyenizi sorgulayabilirsiniz.
*123# ile;
Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, *123#’yi tuşlayarak arama yapmanız yeterli. Arama sonucu, telefonunuzun ekranında bakiyenizi görürsünüz.

9333’ü arayarak;
Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, 9333’ü aramanız yeterli. Arama sonucu, bakiyeniz sesli yanıt sistemi tarafından size anons edilir.

Ayrıca bimcell online işlemlerden bütün sorgulama işlemlerini hızlı şekilde yapmanız mümkün.

Bimcell Müşteri Hizmetleri Numarası, Çalışma Saatleri ve Direk Bağlanma

Bimcell Bedava İnternet Hilesi

Bimcell kullanıcıların en çok merak ettiği sorulardan biri ise bimcell bedava internet hilesi sorusudur. Müşterilerine uygun kampanyalar yaparak bedava internet veren bimcell internet hilesi yoktur. Genelde çok sık sorulmasın karşın bu konuda internette gördüklerine inanmamanızı ve telefonunuza bilmediğiniz uygulamaları yükle memenizi öneririm.

Bimcell kampanyaları kısa süreli olarak yapıldığından kampanyaların bazıları bitmiş olabilir. Yazımızı belirli dönemlerde güncelleyerek aktif kampanyalar hakkında bilgi vermeye ve yazıyı güncellemeye çalışacağım.

Bimcell Bedava İnternet 2023

BİMcell’lilere yeni avantaj! tek seferde 25 TL ve üzeri yükleme yapan herkese yurt içi her yöne 500 SMS ve 1GB İnternet HEDİYE!

Bimcell’den Yeni Hat alan abonelere özel HEDIYE 30 gün boyunca kullanabileceğiniz yurt içi her yöne 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet fırsatı! Hattınız aktif olduktan sonra, 30 Gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551’e gönderebilirsiniz!

Paket Süresi Paket İçerikleri Paket Fiyatı (Vergiler dahil) Nasıl Alırım?
Aylık

5GB-2GB

HEDİYE!

“Bimcell Festival” yazıp 4551’e gönderin; her tek seferde, 40TL yüklemenizde 2GB cepten internet, 50TL ve üzeri yüklemenizde 5GB cepten internet kazanın!

Aylık

9 GB

300 Dakika

300 SMS

HEDİYE!

Hattınız aktif olduktan sonra, 30 Gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551’e gönderebilirsiniz!

Sizlere bimcell bedava internet 2023 hakkında bilgi vermeye çalıştım konu hakkında aklınıza takılanları yorum kısmına yazarak sorabilirsiniz.

 

 

Bimcell Bonus İçin Ne Yapmalısınız?

BIMCELL BONUS yazarak 4551 e göndermeniz gerekmektedir.

Bimcell 10GB Kazanmak İçin Ne Yapılmalı?

BIMCELL 10GB yazarak 4551 e gönderebilirsiniz.

Bimcell Yeni Hat Ne Kadar?

350-400 TL arasındadır.

11 Yorum

  1. 30 TL yükleme yaptım.Hediye 1 GB ve 500 SMS hattıma yüklenmedi

  2. Bimcellda sinirsiz internet paketa geçmek istiyorum. Bimcellda öyle terife varmi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu