Turkcell

Turkcell Bedava İnternet Kodu

Turkcell Bedava İnternet Kodu; Teknoloji çağında yaşayan bizler için en çok ihtiyaç duyulan şey tabiki de internettir. Hele ki öğrenciyseniz ve bedava internete ihtiyaç duyuyorsanız Turkcell bu konuda sizin yanınızda. Turkcell yaptığı sayısız çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekleyerek sizlere bedava internet kazandırmaya devam ediyor. Turkcell bedava internet kazanma kodu ile internet ihtiyacınız olduğunda sizler de bedava internet kodlarını kullanarak anında hediye internet kazanabilirsiniz.

Turkcell tarafından abonelerine sunulan bedava internet kampanyalarında bedava internet kodlarını kullanarak günlük, haftalık ve aylık paketler kazanabilirsiniz.

Turkcell Bedava internet kodlarını belirtilen numaralara atarak hediye internet kazanırsınız.

Sizlere bu yazımızda Turkcell bedava internet kodu hakkında bilgi vermeye çalışacağım.

Turkcell Sürpriz Nokta Nedir? Nasıl Yapılır? Nasıl Oynanır?

Turkcell Bedava İnternet Kodu Nedir?

Turkcell faturalı ve faturasız hat sahipleri ücretsiz internet kazanmak için  INTERNETIM kodunu 2222’ ye mesaj atmanız gerekmektedir. Ücretsiz 1 GB kazanmak için INTERNETIM kodunu kullanmanız yeterlidir.

Turkcell bedava internet kazandıran diğer bir kod ise GELMB kodunuz 2222 ye mesaj attığınızda ücretsiz internet kampanyasına katılabilirsiniz.

Haftalık ücretsiz 1 GB olarak verilen hediye internet için GELMB kodunu kullanmanız gerekiyor.

Turkcell Hediye İnternet Kazanma Kodu

Turkcell faturasız hat sahiplerine yönelik olarak verilen aylık yada haftalık bedava internet kazanmak için HEDİYE AYLIK1GB kodunu yazarak 2222 ye mesaj atmanız gerekmektedir.

Eğer haftalık hediye internet kampanyasına katılmak istiyorsanız kullanmanız gereken kod HEDİYE HAFTALIK1GB kodunu yazarak 2222 ye mesaj atabiliyorsunuz.

Turkcell bedava internet kazandıran bir diğer yöntem ise sürpriz hediye internet kampanyasına katılmak olacaktır. Bedava internet kazandıran SURPRİZ kodunu 2222 ye göndermek. SMS gönderimi sonrası 500 MB ile 2 GB arasında değişen hediye internet almak istiyorsanız SURPRİZ kodunuz kullanmanız gerekiyor.

Turkcell Bedava İnternet 2222 Sms Kodu

Turkcell bedava internet kazanmak için katılabileceğiniz bir diğer kod ise  FIRSAT yazarak 2222 ye gönderebilirsiniz. FIRSAT kodunu kullandığınızda anlık olarak 500 MB hediye kazanırsınız.

Turkcell ücretsiz internet kampanyasına katılarak günlük, haftalık ve aylık ücretsiz internet kodu ise GEL MB kodudur. 2222 ye GEL MB kodunu gönderdiğinizde fırsat olarak size sunulan 1 GB ile 5 GB aylık internet tarifelerinden birini hediye olarak kazanırsınız.

Turkcell bip uygulaması üzerinden bedava internet kazanmak için  KİM1GBISTER yazarak 2222 ye göndermeniz gerekiyor. Ayrıca Bip yıldızları yarışmasına katılarak haftalık 2 GB  bedava internet alabilirsiniz.

 

GELMB Kodu Nedir?

Turkcell de bedava haftalık 1GB internet kazandıran bir koddur.

Turkcell BİP Yıldızları Yarışması Ne Kadar İnternet Kazandırır?

Turkcell BİP yıldızları yarışması ile haftalık 2GB internet kazanma imkanınız bulunmaktadır.

Kullanmadığım Kampanyalar Sonraki Aya Devreder mi?

Hayır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu